The Lip Scrub by Sara Happ

The Lip Scrub by Sara Happ

1

Producten die er gewoon hartstikke schattig uitzien trekken gewoon sneller mijn aandacht om geprobeerd te worden. Het hoeft maar roze te zijn, strikje erop en mijn oogjes beginnen al te glimmen. Dit gebeurde al snel toen ik de lip scrubs van het merk Sara Happ ontdekte in de Haarshop…

Haarshop heeft een groot assortiment met verschillende haarproducten van oa de merken Goldwell, Redkan , Schwarzkopf en noem maar op. Maar ook merken waar ik nog niet bekend mee ben op beautygebied, zoals Sara Happ!

2

Sara Happ komt uit Los Angeles en is in 2005 in haar eigen keuken begonnen met het ontwikkelen van een lip scrub omdat deze nergens te verkrijgen was. Hier is de eerste lip scrub geboren: De Sara Happ Lip Scrub Vanilla Bean. Een cult product was geboren en bleek een doorbraak in de beauty branche. In 2008 ontwikkelde ze de Luxe Balm, Lip Gloss en Body Scrub. Al deze producten zijn uitgegroeid tot echte bestsellers, wereldwijd!

Nu kan ik je vertellen dat de producten van Sara Happ niet aan de goedkope kant zijn, maar het wel een product is wat er zo uitnodigend uitziet dat het gewoon heerlijk is om te hebben.

3

Deze Lip scrub is verkrijgbaar in verschillende soorten ‘smaken’: Green Apple, Brown Sugar, Vanilla Bean, Cream Brulee, Peppermint en Pink Grapefruit, de variant waar ik voor ben gegaan. ! Nu heb ik ervaring met de Sugar Scrub van LUSH, waar ik ook erg tevreden over ben, en weet ik ook dat je een lipscrub ook zelf makkelijk thuis kan maken wat natuurlijk weer budget vriendelijk is, toch ben ik verkocht door Sara Happ!

Je ontvangt de Lip scrub in een klein vierkant doosje, in dit geval roze. Om het doosje zit een strikje om het nog net wat schattiger te maken en in het doosje zit weer een klein rond potje met de heerlijke scrub. Wat een cadeautje he?

4

Deze lip scrub is inmiddels een klassieker volgens de webshop! Het verwijdert de dode huidcellen van je lippen waardoor ze heerlijk zacht en soepel worden en waardoor je lipstick of lipproduct ook nog is beter uitkomt. De scrub ruikt echt heerlijk naar grapefruit alsof je als het ware een echt stuk fruit gebruikt met een lichtzoete ondertoon.

5

6

De scrub is lekker makkelijk in gebruikt, breng een ruime hoevoelheid aan op je lippen en masseer het in met cirkelvormige bewegingen. Vervolgens veeg je het er weer af met een tissue en ontdek je direct onwijs zachte lippen.

7

Hieronder zie je mijn lippen met een lekkere laag van de scrub. Het doet totaal niet zeer, er zitten geen grove stukjes in, maar is een makkelijk en snel beauty onderdeel wat echt iets met je lippen doet!

lipscrub

Ben je ook enthousiast geworden op deze super schattige Lip Scrub van Sara Happ?

Ze is verkrijgbaar in de Haarshop.nl voor €24,-

Wat vind jij van dit product? Ben je bekend met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram