THE FOOD TAG

THE FOOD TAG

Bij mijn zus op haar blog kwam ik de ‘Food Tag’ tegen en deze vond ik zo leuk om te lezen dat ik ook besloot hem ook over te nemen en de vragen over eten te beantwoorden.

Favoriete ontbijt, nooit meer zout of zoet? Favoriete restaurant? Allerlei leuke en ook best moeilijke vragen komen aanbod. Benieuwd naar mijn antwoorden? Kijk dan snel mee!

PicMonkey CollageWAT IS JE FAVORIETE ONTBIJT?

Ontbijt vind ik het allerlekkerste wat er is en ik kijk er dan ook altijd wel naar uit. Mijn favoriete ontbijtje is eigenlijk altijd op zaterdag als ik naar de bakker ga en een lekker croissantje meeneem. Doordeweeks eet ik of havermout met banaan, rozijnen en wat honing of een broodje met chocopasta. Allebei heerlijk!

WAT ZIT ER OP JE LIEVELINGSBROODJE?

Qua beleg ben ik altijd een beetje saai. Ik vind een broodje met kaas super lekker. Maar als ik echt mijn lievelingsbroodje moet noemen dan is het eentje met kaas en avocado!

WAT IS JE FAVORIETE KOOKBOEK?

Ik heb zelf heel veel kookboeken waar ik dol op ben. Regelmatig duik ik de boekenwinkel in om weer lekker tussen de kookboeken te snuffelen. Mijn favoriet is het ‘The vintage Tea Party’ boek van Angel Adoree. Het is zo mooi vormgegeven en heerlijk om door heen te bladeren. Love it!

2

NOOIT MEER ZOET OF NOOIT MEER HARTIG?

Dan ga ik voor nooit meer hartig. Ik vind zoute hapjes heel lekker en ben verslaafd aan kaas, maar ik kan echt geen afscheid nemen van taartjes.

WELKE KEUKEN (LAND) IS JE FAVORIET?

Hmm lastig! Ik denk dat ik het vaakst Italiaans kook maar ik moet zeggen dat ik ook erg dol ben op de Franse lekkernijen.

WAT IS JE MEEST ULTIEME GUILTY PLEASURE?

Dat is soweiso Kinder chocolade reepjes of Kinder bueno . Al word ik ook heel erg blij van zout/zoet popcorn!

PicMonkey Collage-2

THUIS KOKEN OF UIT ETEN GAAN?

Thuis koken! Ik vind koken heel erg leuk en nu al helemaal in mijn eigen huid met droomkeuken. Ik vind het heel leuk om uitgebreid te koken.

WAT IS JE LIEVELINGSRESTAURANT?

Mijn lievelingsrestaurantje heb ik ontdekt in Barcelona, Cup & Cake. Ik heb nog nooit zo lekker ontbeten in mijn leven toen ik daar at. Alles was perfect!

WAT MAG NIET ONTBREKEN IN JOUW KEUKEN?

Een grote oven! In een oven kan je alles klaarmaken dus die moet er zeker weten zijn!

PicMonkey Collage3

WAT LUST JE ECHT NIET?

Ik ben best een moeilijke eter omdat ik best veel niet lekker vind. Wat ik echt niet uit kan staan is vis en heel veel soorten vleesgerechten. De enige groente die ik niet lus is bleekselderij. Dit is echt een smaak verpesten… Qua zoetigheid ben ik echt geen fan van Mokka en schuimgebak dingen…. Krijg er echt de rillingen van.

HET GEKSTE DAT IK OOIT GEGETEN HEB IS…

Die kan ik niet bedenken. Ik eet niet zo snel rare of gekke gerechten!

WAT STAAT ER OP JE FOOD BUCKET LIST?

Een keertje lekkere taartjes eten bij Laduree in Parijs.

Wat vind jij? Nooit meer zoet of nooit meer zout?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Donna
    28 januari 2017 / 12:00

    Wat een heerlijke TAG! Ik vind het heel lastig om ook te kiezen tussen zout of nooit meer zoet,,hmmm Dan maar nooit meer zout 😀 Als ik die foto van de donuts zie ben ik al verkocht (A)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram