The Body Shop | Frosted Berries

The Body Shop | Frosted Berries

Wanneer de feestdagen in zicht zijn kijk ik met smart uit naar de kerstcollecties. Ze zijn feestelijk, vol glitter en hebben de heerlijke warme geuren van vanille, kaneel, appel en bessen. Zo ook natuurlijk The Body Shop die rond de feestdagen en aantal heerlijke lijnen uitbrengt om bij weg te dromen. Ik ontving een aantal producten uit de lijn ‘Frosted Berries’ en ik ben verliefd. Benieuwd? Kijk mee!

1Frosted Berries is een mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessen melange. Wanneer je de geur ruikt heb je bijna zin om het te proeven, zo heerlijk ruiken de bessen. De Frosted Berries collectie bevat verschillende producten. Ik laat je er vandaag 3 zien.

Frosted Berries | Body Butter

2

De body butters van The Body Shop kent volgens mij iedereen wel. De rijke ronde potter gevuld met heerlijke butter om je lichaam mee te verzorgen. Nu moet ik zeggen dat ik voornamelijk in de winter gebruik maak van dit soort producten omdat ik merk dat mijn lichaam door de weersverandering hier meer om roept. Door het gebruik van een butter wordt je huid meer gehydrateerd en voelt het ook nog is heerlijk zacht aan met een heerlijk subtiele winterse geur van frosted berries. 

De butter is romig en vrij zacht. Ik gebruik de butter het liefst naar het douchen. Hij trekt lekker snel in waardoor je je direct kunt aankleden.

3

The Body Shop | Body Butter | Frosted Berries €16,-

Frosted Berries | Sugar Body Scrub

4

Dit heerlijke product dat eruit ziet als een heerlijke zoete jam ken ik van een andere lijn en ik weet dat ik er dol op ben. Het gaat om een zachte scrub op suiker basis om je huid deze winter lekker wat extra te verzorgen, dode huidcellen te verwijderen en je huid lekker zacht te maken. 

Als je deze foto ziet, dan denk je toch direct alleen een lekker broodje jam? De scrub heeft een suikerige textuur waardoor hij vrij fijntjes is tijdens het scrubben. Ook hiervan komt de heerlijke geur van bessen weer naar je toe, zo zoet en fris hmm!

5

6

Frosted Berries | Body Scrub €18,-

Frosted Berries | Body Mist 

7

Het laatste product die ik wil laten zien is een van mijn favoriete producten voor de zomer, namelijk een body mist. Dit soort producten gebruik ik in de zomer ontzettend veel omdat het de ideale manier is om jezelf een lekkere geur te geven zonder dat het sterk ruikt of dat je parfum snel op gaat. Maar The Body shop heeft in deze winterse collectie ook een lekkere body mist en ondanks dat het totaal geen zomer is kijk ik uit om dit product te gebruiken. Het heeft natuurlijk zoals de rest van de producten een heerlijke frisse en zoete geur en bevat allemaal kleine shimmer. Lekker feestelijk!

Met een body mist geef je jezelf dus een subtiele frisse geur bijvoorbeeld op je huid maar ook op je kleding. De mist zit in een schattig bolletje waar je de shimmers goed kunt ziet zitten. Als je hem schudt ontstaat er een magisch effect. 

8

Frosted Berries | Body Mist €19,-

Naast de Frosted Berries lijn heeft The Body Shop dit seizoen ook:

 • Vanilla Chai
 • Spiced Apple
 • Advents Kalenders

Meer informatie en natuurlijk de producten vind je in de webshop van The Body Shop en natuurlijk in de The Body Shop winkels!

Ben jij bekend met de Frosted Berries geur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 9 november 2016 / 12:47

  Wat een lekkere collectie zeg. Ik vind het er heel erg goed uitzien. Mooie verpakkingen ook.

 2. 8 november 2016 / 16:50

  Deze is heel erg lekker, ik heb het in de winkel geroken, maar niet gekocht haha. Ik wilde eigenlijk vanilla chai, maar die vond ik toch niet zo lekker als ik dacht

 3. 8 november 2016 / 11:33

  Ik ben niet zo gek op deze geur, om eerlijk te zijn. Maar de kerstcollecties met vanille en met appel vind ik wel heel lekker ruiken.

  • 8 november 2016 / 14:55

   Jaa de vanille appel is ook erg lekker. Lekker fris en warm zoet <3

 4. Anoniem
  8 november 2016 / 09:39

  Mooie foto’s!!
  Volgens mij zijn het heerlijke producten.
  Liefs

 5. Donna
  8 november 2016 / 09:39

  Oh heerlijke lijn <3 Love it!

 6. 8 november 2016 / 07:46

  Mooie producten!
  Ik moet eens snel naar TBS om er te kijken…..
  Prachtige foto’s!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram