The beauty Crop | Lighting Crew Highlighter

The beauty Crop | Lighting Crew Highlighter

t1In de Deauty box van deze maand ontving ik een product dat er ontzettend leuk uitzag en waardoor ik ook erg nieuwsgierig ben geworden.

Het gaat om een product van het merk The Beauty Crop, ik kende het nog niet maar al snel ontdekte ik dat dit een hartstikke tof merk is. Ik ben het product is goed gaan testen en vandaag deel ik je mijn mening!

tbcAllereerst The Beauty Crop? Hoezo kende ik dit merk nog niet? Ik nam een kijkje in de webshop en wat staan daar veel schattige items op! De verpakkingen, de producten, het ziet er allemaal te schattig uit! Helaas is het volgens mij (nog) niet in Nederland te koop maar kan je het wel bestellen. Wel krijg je dan te maken met enorme verzendkosten.. Ieder geval, kijk even maar naar enkele producten die ik tegen kwam in de webshop en wie weet komt het wel in Nederland!

(bron / thebeautycrop.com)

tbc2

Lighting Crew

Ik heb de Lighting Crew ontvangen in de Deauty Box, het is een tube gevuld met vloeibare highlighter. De verpakking trok direct mijn aandacht, deze is namelijk zomers versierd met schattige ananassen. Hoe cute?

t2

t4

De highlighter is vrij van minerale oliën, parabenen en is niet getest op dieren. Voor de rest bevat deze highlighter krachtige antioxidanten van de ananas en groene thee en vitamine C. Kortom een vriendelijk product voor de huid.

t5

t3

Hieronder de swatch van de higlighter. Wauw wat een mooie glim komt ervan af!!

t6

Hieronder het resultaat op mijn huid.

t7

De Lighting Crew kost €16,20

Conclusie:

Ik vind The Beauty Crop echt een ontzettend leuk merk en ik hoop dat we hier meer van kunnen gaan zien. De verpakking ziet er super schattig uit en over het product heb ik ook niks te klagen. Het is alleen wel een beetje lastiger aanbrengen omdat het vloeibaar is maar als je er even de tijd voor neemt moet het goed komen. De enige min punt die ik heb is de tube verpakking zelf, je moet namelijk goed oppassen dat er niet teveel highlighter uit de tube komt aangezien hij ontzettend vloeibaar is. Het smeert namelijk erg snel… Ik ben ook zeker benieuwd naar andere producten van dit merk.

En dan nog een minpuntje gericht aan de Deauty box, dit merk was voor mij nog onbekend en dat is hartstikke leuk, alleen is het na mijn idee niet makkelijk te krijgen en dat is jammer.

t1

Benieuwd naar nog meer leuke producten van The Beauty Crop? Neem dan een kijkje in de webshop!
Klik hier voor de inhoud van de Deauty Box.

Was jij bekend met dit leuke merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram