TBS – Vitamine E ♥ Aqua Boost Sorbet!

TBS – Vitamine E ♥ Aqua Boost Sorbet!

body1Naast de nieuwe body sorbets die ik je begin deze week liet zien komt The body shop ook met een nieuwe vitamine E product, de Aqua Boost Sorbet!

De Vitamine E lijn van The Body shop is een grote favoriet in The body shop wereld bestaand uit een collectie heerlijke producten, ook de Aqua Boost Sorbet belooft veel en klinkt als een juweeltje voor je huid. Kijk mee!

body2De Aqua Boost Sorbet is een lichte dagcrème met een verkoelende en vochtregulerende werking. Ideaal voor het voorjaar en de zomer wanneer de warme dagen ons bezoeken, door haar fijne structuur  en de verkoelende werking is het een echte oppepper voor je huid!

body3De sorbet zit in een klein rond potje en is roze van kleur. De producten uit de Vitamine E lijn zijn geschikt voor alle huidtypes maar het is natuurlijk altijd belangrijk om te kijken hoe je eigen huid reageert door een klein beetje te testen.

body5De structuur van het product vind ik zelf heel erg fijn, zoals ik al in het begin aangaf is de crème namelijk ontzettend licht. Het ziet en eruit als een sorbet, het ruikt heerlijk, trekt lekker snel in en voelt zacht op de huid door de toegevoegde Shea Boter.

body6

body7Ik heb het product nu een aantal dagen in huis en ik vind het heerlijk om te gebruiken. De geur en de structuur vind ik prettig en het voelt als een heerlijke boost voor mijn huid. Ik ben benieuwd hoe het product gaat zijn tijdens de warme zomerdagen! Ik had zelf nog geen ervaring met de Vitamine E lijn, maar ik ben zeker van plan ook het serum te kopen uit deze lijn waar ik heel veel goede reacties over heb gehoord.

body8Wist je trouwens dat de Vitamine E lijn van The body shop al populair is sinds 1977? Zo lang hebben we er al plezier van!

body2De meeste nieuwe producten van The body shop zijn al verkrijgbaar in de winkels en online, helaas moet je nog even geduld hebben voor de Aqua Boost Sorbet, deze zal zeer binnenkort verkrijgbaar zijn! Neem alvast een kijkje bij het Vitamine E assortiment voor nog meer fijne producten!

Heb jij ervaring met de Vitamine E lijn?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram