TBS – Tea Tree Flawless BB Cream

TBS – Tea Tree Flawless BB Cream

tbs1Tea Tree heb ik altijd al geweldig gevonden, ik gebruik het al een aantal jaren in mijn verzorging en ik zweer erbij. Tea tree is het product tegen onzuiverheden en puistjes op je gezicht en daarnaast ook nog is een goede afweer tegen irritante muggen!

The Body Shop komt met een geweldig product al zeg ik het zelf, een BB Cream met een Tea Tree erin, hoe ideaal is dat? Ik heb hem voor je getest en deel hieronder graag mijn mening!

tbs2Deze Tea Tree Flawless BB Cream is verkrijgbaar in 3 tinten:
01 Light
02 Medium
03 Dark

Ik heb de lichtste variant getest die het beste bij mijn huid past.

tbs4De BB Cream met Tea Tree heeft een dubbele werking, het zorgt er niet alleen voor dat je huid een mooie egale dekking heeft, ook heeft het een zuiverende werking. De BB Cream is geschikt voor alle huidtypes en ook ideaal voor de vette huid.

Hieronder op de foto kun je zien dat het gaat om een stevige maar toch hele lichte structuur, de BB Cream voelt zacht aan en totaal niet vet. Wanneer je hem op je huid aanbrengt blijft er een zachte, subtiele laag achter die niet plakt en de poriën niet verstopt.

tbs6

tbs7Op de onderstaande foto links mijn huid zonder make-up en rechts met een laagje van de BB Cream.

zonderenmetbbceramZoals je op de bovenste foto’s kunt zien zorgt de BB Cream zeker voor een mooie lichte dekking. Op de foto waar ik geen make-up draag zie je een aantal rode plekjes en onzuiverheden zitten, op de foto met BB Cream kan je zien dat het bedekt.

Hieronder op de foto het resultaat met de rest van mijn make-up en de BB Cream.

bbcreamthebodyshoopTea Tree heeft een sterke geur en ik denk dat niet iedereen het fijn vind om deze geur te gebruiken maar, een pluspunt is wel dat je het op de huid niet meer ruikt. Het is misschien even wennen en dan zul je het was niet meer zo sterk vinden tijden het gebruiken.

tbs8Ik ben fan en niet een beetje ook, ik ben heel fan en ik denk dat dit een BB Cream is die ik komende tijd ga gebruiken. Ik vind hem fijn in gebruik, een mooi resultaat geven en het ingrediënt tea tree zeker een dikke pluspunt.

LET OP: Nu verkrijgbaar met een lekkere korting van €8,- voor maar €5,60
Een ideaal prijsje om het product te ervaren dacht ik zo!
Ga naar de aanbieding van de Tea Tree Flawless BB Cream

Wat vind jij van dit product?
Gebruik jij op dit moment een BB Cream?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram