TBS – Buriti Baby Body Butter

TBS – Buriti Baby Body Butter

Ik ben dol op The Body Shop, of het nou gaat om de heerlijke body butters, de shower gels of gewoon de lippenbalsem, I love The Body shop…

Van de week liep ik samen met mijn zus door Amsterdam te snuffelen en kwamen we een BodyShop tegen, natuurlijk even snel een blik werken of er nog wat leuks te halen viel, en jawel hoor mijn oog viel op de Buriti Baby Body Butter

 

Ik ben al een liefhebber van de bekende zwitsel geur, dus deze kon ik moeilijk laten staan. De Buriti Baby Body Butter is een milde, intens vochtregulerende body butter voor de tere babyhuid, maar ook voor ons! ( vind ik )

De butter bevat een heerlijke buriti olie, afkomsting van de ‘Boo’ deze crème zorgt ervoor dat je huid goed beschermd en verzorgd wordt! Klinkt heerlijk toch?

Ik heb een mini verpakking gehaald om deze lekker me te dragen in mijn tas. Nu het steeds kouder wordt en droger weer buiten is, worden mijn handen en huid al snel droog en als ik ergens een hekel aan heb, zijn droge handen. Dus heerlijk om zo’n handig formaatje met lekkere crème mee te dragen.

Naast de Body Butter heeft deze lijn van TBS ook:

  • Massage gel
  • Body Lotion
  • Shampoo
  • Body Wash

Een grote pot van de Buriti Baby Body Butter van 200 ml kost 16 EUR de kosten voor een mini is 2,50 EUR en deze bevat 50 ml.

Wat vind jij van deze lijn? Ben je er bekend mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram