TBS ♥ THE SPARKLER GLAZED APPLE

TBS ♥ THE SPARKLER GLAZED APPLE

1Het is november en dat vind ik een prima moment om alvast het nodige feestdagen inspiratie te delen op de site. Ik ben namelijk zelf echt dol op deze tijd van het jaar en je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen.

Ik schreef een aantal dagen terug al een review over de heerlijke nieuwe body butters van The body shop en nu is het tijd voor de super leuke glitter spray met ook de heerlijke geglazuurde appeltjes geur. Benieuwd? Kijk mee!

2

Bij de feestdagen denk ik aan lekker veel lichtjes, kaarsjes, gouden slingers en natuurlijk glitter. Glitters zijn nou eenmal geweldig. The Body Shop heeft speciaal voor de feestdagen een heel leuk product vol met glitters en ook nog een lekker geurtjes. Zo maak je je party look niet alleen helemaal al met mooie shimmertjes, ook krijg je een heerlijke zachte geur.

Het gaat om The Sparkler, een verstuiver die verkrijgbaar is in drie varianten:

Glazed Apple
Frosted Cranberry
Vanilla Burlee

Alledrie heerlijke kerstgeuren die passen bij de feestdagen.

3

Ik heb de variant Glazed Apple en dat zou je vast niet verbazen, ik ben namelijk echt dol op de geglazuurde appeltjes geur. Ik kon het daarom ook niet laten om deze variant te kiezen. De verstuiver is gevuld met hele kleine witte shimmertjes en een heel subtiel geurtje. Nu is het vaak alleen leuk om bij speciale momenten glitter te dragen maar naast dat is het natuurlijk een heel leuk en schattig flesje om neer te zetten door het verstuiver pufje! Dit staat toch op iedere make-up tafel leuk?

Hieronder het resultaat van het aantal glittertjes wat eruit het flesje komt. Ik heb een keer op het pufje gedrukt en mijn hand kwam onder de glitters en ik rook al snel weer die heerlijke geur.

4


10Verkrijgbaar in drie varianten bij The Body Shop en online voor €15,- per stuk.

Tip: Leuk om cadeau te doen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram