TBS ♥ All-In-One Insta Blur Eye

TBS ♥ All-In-One  Insta Blur Eye

tbs1 Een mooie oogschaduw moet er op je ogen uit knallen als juwelen, de kleuren moet intens zijn en ook nog is de hele dag mooi blijven zitten. Omdat effect te creëren is een oogschaduwbasis echt een must om onder je oogschaduw te gebruiken.

Nu heeft The body shop nieuw in haar assortiment ook een oogschaduwbasis, de All-In-One Ista Blur Eye. Ik ben hem gaan testen en hieronder lees je wat ik er van vind!tbs2

De nieuwe Insta Blur Eye zorgt er niet alleen voor dat de roodheden rondom je ogen worden geneutraliseerd, ook geeft het je een frisse blik en maakt het je oogschaduw een stuk intenser.

Het product zit in een klein tubetje van 10ml. Het lijkt een beetje klein maar voor oogschaduwbasis heb je altijd maar een heel klein beetje product nodig om het mooiste en beste effect te krijgen. Het voordeel aan een tube verpakking is dat je makkelijk kunt doseren en dat het hygiënisch blijft.

tbs3

tbs4Hieronder zie je het product, het is wat aan de gele kant en dikkig maar zodra je het product hebt uitgesmeerd veranderd hij naar licht/transparant. 

tbs5Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar het verschil wanneer het product in aanraking komt met oogschaduw. Hieronder het resultaat.

tbs6Natuurlijk was ik ook benieuwd of de crème iets met de roodheid en de frisheid deed. Nu zag ik daarvan niet zoveel verschil als ik eerlijk ben.

Link geen product – Rechts met product

blurDe Insta Blur Eye vind ik een prima product. Je ziet duidelijk verschil qua intensiteit van de oogschaduw maar ik vind hem iets minder werken qua roodheden en frisheid. Nu koop ik een oogschaduwbasis allereerst om mijn oogschaduw intenser te laten lijken en langer laat zitten en dat doet dit product. Dus daarvoor is hij hartstikke goed!

Misschien zul je een beetje schikken van de prijs maar omdat je maar echt een innimienie beetje nodig hebt, valt het zeker mee!

tbs2De All-In-One Insta Blur Eye is verkrijgbaar in de webshop van The Body shop en in de winkel voor €15,-

Gebruik jij een oogschaduwbasis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram