TBS ♥ Glazed Apple Body Butter & Bath Jelly!

TBS ♥ Glazed Apple Body Butter & Bath Jelly!

tbs1In mijn goodiebag unboxing van The Body Shop vertelde ik al over een hele nieuwe geur lijn voor de feestdagen, de geglazuurde appel. Ik was er ontzettend benieuwd naar omdat ik graag tijdens de koude maanden een warme geur draag  en appel niet echt direct in mij op komt, maar ik werd compleet verrast en heb er een nieuwe favoriet bij.

Het gaat om de Glazed Apple, een fris, zoete appelgeur die ruikt naar appeltjes met een suikerlaagje. Ik ontving twee producten uit deze lijn, de bekende body butter en een bath jelly. Kijk mee!

Bath Jelly

tbs3

Nu heb ik helaas geen bad in mijn huis staan maar ik kan je ondanks dat toch vertellen dat dit een heerlijk product is voor in bad. Het is een jelly achtige substantie wat er heel flubberig uitziet. Omdat je de jelly best compact is kun je gemakkelijk een stukje uit het potje halen en aan je bad toevoegen. De geur in de pot is erg sterk maar zodra je een beetje product vermengt met het water wordt het al snel een stuk neutraler maar toch nog heerlijk ruikend naar appeltjes.

tbs6

tbs7

tbs7

Body Butter

tbs2

De body butter van The Body Shop zijn natuurlijk razend populair, er zijn een hele hoop heerlijke geuren verkrijgbaar en ook speciaal voor de feestdagen is er de Glazed Apple variant. Het gaat om een heerlijke voedende butter om je huid mee te verzorgen. De geur ruikt goed naar appel maar is niet overheersend. Ik vind het vooral erg prettig het product te gebruiken na het douchen. Het trekt lekker snel in en een zachte huid met een heerlijke fris, zoete geur is het resultaat.

tbs4

tbs5

Allebei de producten zijn verkrijgbaar bij The Body Shop. Ook staan er al een aantal kerstpakketten online in de heerlijke Glazed Apple geur. 

Vanaf november zijn alle nieuwe producten in de webshop te vinden. 

Hoe lijkt jouw deze geur?
Ben jij een liefhebber van The Body Shop?
 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram