TBS ♥ Frosted Pastels Eyeshadow palette!

TBS ♥ Frosted Pastels Eyeshadow palette!

4In de nieuwe kerstcollectie van The Body Shop zitten ook twee limited edition oogschaduw paletten. Allebei helemaal in stijl voor de feestdagen, gevuld met pastel tinten en volgens The Body Shop een echt collector’s items.

Ik kreeg de mogelijkheid om een van deze paletten te reviewen en ik koos voor de variant Frosted Pastels, het palette met de blauw tint. Benieuwd of het echt een collector’s items is? Kijk mee!2

Naast Frosted Pastels is dit palette ook verkrijgbaar in Dolly Pastels, een palette gevuld met zachte roze/perzik tinten. De verpakking van de paletten heeft de een soort van patroontje die je ook wel is op een wintertrui ziet staan. Het geeft een winters gevoel. Verder is het oogschaduw palette van karton wat ik toch wel een beetje een min puntje vind voor de prijs. Het palette  bevat 4 kleurtjes, een spiegeltje en een kwastje.

Op de achterkant van het doosje staat een voorbeeld hoe je het palette kunt gebruiken. Altijd handig en leuk voor meiden die niet zo snel weten hoe je ermee aan de slag kunt!

3

4

In totaal zit er in het palette dus 4 verschillende kleuren die je zowel samen kunt gebruiken als individueel bij een ooglook.

5De swatches

Het pigment van de kleuren is goed, maar de licht blauw ijskleur heeft er een beetje moeite mee. Toch vind het goed genoeg!

6

looktbs

Het palette is leuk om te hebben, je kan er mooie looks mee maken en het pigment is ook best goed. Het enige minpuntje aan het palette vind ik de verpakking. Ik had liever een luxer doosje gezien dan het karton waar je heel snel lelijke plekjes en deukjes opziet. Ondanks dat is het toch een leuke item uit de kerstcollectie van The Body Shop!

2

Verkrijgbaar bij in de nieuwe kerstcollectie van The Body Shop voor €25,-

Heb jij al iets gevonden in de kerstcollectie van The Body Shop dat je aansprak? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram