Take Care of Your Skin – Demak-Up Lotion schijfjes!

Take Care of Your Skin – Demak-Up Lotion schijfjes!

1demakup
Je gezicht reinigen wanneer je make-up hebt gedragen is zo ontzettend belangrijk dat het gewoon een standaard ritueel van je moet worden voor je gaat slapen. Ook al heb je geen zin, ben je doodmoe, er gaat niets boven een fris, gereinigd gezicht…

Toen ik nog een stukje jonger was moest ik er niet aan denken als ik thuis kwam van een avondje uit. Als er iets was waar ik dan geen zin aan had was mijn gezicht make-up vrij maken met als resultaat de volgende ochtend, overal mascara aan mijn kussen en een onzuivere en gevoelige huid. Ik heb mijn lesje wel geleerd en doe het nu iedere dag netjes.
demakup3

Iedere huid is anders en voor iedere huid zijn er ook verschillende producten om dit te doen. Iedere ochtend reinig ik mijn huid met de Purity cleanser van Philosophy en wanneer ik s’avonds mijn huid reining begin ik met het gebruiken van de onwijs handige wattenschijfjes van Demak’Up met lotion erin. Dit zijn wattenschijfjes die vochtig zijn en een reiniger bevatten waardoor je makkelijk en snel zonder gebruik van andere producten grotendeels van je make-up er al kan afhalen. Ik gebruik de schijfjes voor het schoonmaken van mijn ogen en daarvoor zijn ze werkelijk top!

Ze zorgen ervoor de de huid op een fijne manier gereinigd wordt, het laat geen vettig laagje achter en is daarnaast ook nog is super zacht waardoor mijn huid er niet van gaat irriteren. demakup2

Daarnaast vind ik ze onwijs handig voor onderweg. Het is een 2 in 1 product waardoor je geen wattenschijfjes hoeft mee te nemen en ook geen lotion producten.

Voor een potje waar 30 pads in zitten betaal je €3,99.
Verkrijgbaar bij de drogist!

Ben jij al bekend met deze wattenschijfjes van Demak’Up?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram