TAG: You’re It!

TAG: You’re It!

tag2Gisteravond ontving ik een tweet van Anneloes van Beautycloud.nl dat ze mij getagd had in haar artikel. Nu ben ik de tag gaan lezen en omdat ik hem zo leuk vind en het een toevoeging voor de site vind heb ik besloten hem ook te doen.

Deze tag gaat vooral over mij als persoon, dus zo kunnen jullie nog wat meer te weten komen over mij! Wat staat er boven aan mijn wishlist? Waarom ben ik begonnen met bloggen? Mijn favoriete tv-show? Je leest het in deze Tag!

1. Hoe lang blog je al en waarom?

Ik ben nu bijna 2 jaar aan het bloggen. Ik ben begonnen voor mijzelf toen ik midden in mijn examentijd zat en ik in blogs lezen afleiding zocht. Toen ik besloot om zelf te bloggen merkte ik hoe goed ik  mij erbij ging voelen en ben ik begonnen met het opzetten van Fablouise. In het begin deed ik het meer voor mijzelf en had ik nooit gedacht dat het bezoekers zou trekken. Vlak na mijn examen merkte ik dat Fablouise toch echt vaste bezoekers kreeg en steeds maar groeide, toen besloot ik er helemaal voor te gaan! Nu geniet ik elke dag weer met veel liefde van mijn site en stop ik al mijn passie liefde erin om met jullie in contact te zijn.

2. Wat is je grootste fashion no-no?

De dame waarvan ik de TAG kreeg had hier neergezet Crocs en ja dat vind ik ook een echte fashion NO-NO. Maar ik heb er nog wel een, uitgezakte neppe ugss die helemaal doorweekt zijn…

3. Wat staat er bovenaan je wishlist op dit moment?

Ik heb een enorme wishlist en het wisselt steeds wat bovenaan staat. Ik ben een grote liefhebber van MAC en kan echt wegdromen bij de LE by Rihanna. Deze producten staan nu bovenaan.

rihanna

4. Als je alleen kon kiezen tussen 3 make-up producten die je moet gebruiken voor de rest van je leven, welke producten zouden dat zijn?

Een lipstick, een mascara en een blush. Deze 3 dingen vind ik toch wel je look maken!

5. Wie is je grootste icoon (mode/beauty gericht), en waarom?

Hmm lastig, ik heb zelf niet echt een icoon. Ik haal mijn inspiratie uit zoveel en ook uit zoveel verschillende fashion celebs dat het lastig is om er een te noemen.

6. Wat is jouw must-have haarverzorgingsproduct?

Mijn echte must voor mijn haar is de Biosilk silk therapy. Dit product is zo ontzettend fijn voor je haar, het maakt het zacht, het verzorgt en het ruikt echt heerlijk.

7. Wat is je grootste droom?

Mijn grootste droom was altijd voor mijzelf een bedrijfje beginnen. Deze droom heb ik al behaalt en nu droom ik natuurlijk verder dat het een een bedrijfje is die altijd mag blijven bestaan, groter wordt en wie weet mijn eigen tijdschrift haha!

8. Wat is je favoriete TV-show en waarom?

Hmmm, ik ben echt een liefhebber van tv kijken. Ik kijk graag GTST, HNTM en ja series als Breaking Bad is mijn grootste favoriet, helaas heb ik nog maar 2 afleveringen te gaan, The Walking Dead en Awkward. Maar ik vind programma’s als RTL Boulevard ook heerlijk om te volgen. Expeditie Robinson en tja, eigenlijk best veel…

breakingbad

9. Wat is je favoriete “aspect” (deel) van jezelf?

Ik ben een helpend en zorgzaam persoon en wil er altijd voor zorgen dat het voor iedereen goed is daarnaast ben ik ook een doorzetter en ga er echt voor als ik iets wil bereiken.

10. Op welke prestaties ben je trots?

Dat zijn er ook een hele hoop. Ik ben vooral erg trots dat ik iets heb gevonden wat mij elke dat gelukkig maakt, dat Fablouise in een kleine 2 jaar tijd zo ontzettend is gegroeid, dat ik de lieve mensen heb mogen leren kennen en ook nog is onwijs leuke dingen mag doen. Ik ben erg trots op het feit dat Fablouise mij dag vult.

blog

Ik ga niemand taggen, maar vind je deze tag leuk en wil je hem overnemen doe dat dan gerust en laat het vooral even weten ik vind het ook leuk om de ingevulde vragen bij jullie te lezen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram