TAG: Why do you wear make-up?

TAG: Why do you wear make-up?


Via Today’s Beauty kwam ik deze hele leuke TAG tegen en omdat ik niet zo vaak Tag’s behandel op de site leek deze mij wel hartstikke leuk om te doen. Deze Tag is gericht op make-up ik dat is precies waar ik van hou, kijk mee..

1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?

Make-up dragen deed ik al vrij jong, ik weet nog heel goed dat ik mijn eerste mini lipgloss kreeg, onzettend zoet en knal roze maar ohh, wat voelde ik mij goed. Daarnaast vond ik het heerlijk tussen de make-upjes van mijn moeder te snuffelen ook al wist ik voor de helft nog niet waar voor alles was, wat een plezier gaf het. Toen ik naar de 1ste klas ging werd het steeds erger en erger, ik droeg zoveel make-up dat ik nu denk, waar was ik mee bezig… Al mijn zakgeld ging rechtstreeks uit naar make-up, toen was ik al bezig met het testen en vergelijken van merken!

2. Hoe voel je je zonder make-up?

In het begin rond de puberteit vond ik het vreselijk om de deur uit te gaan zonder make-up, ik kon er zo ontzettend chagerijnig van worden… Dat heeft redelijk lang geduurt tot mijn 18e. Nu ik 20 ben vind ik het helemaal geen probleem om de deur uit te gaan zonder iets op mijn hoofd. Eigenlijk vind ik het wel heerlijk, lekker naturel over straat om bijvoorbeeld de hond uit te laten of als ik snel even iets moet halen.

3. Wat vind je leuk aan make-up?

Het leuke aan make-up vind ik dat je lekker er mee kunt tutten, iets waar ik ontzettend veel van hou. Achter mijn kaptafel tussen alle make-up nieuwe dingen uitproberen en mooie looks maken. En natuurlijk make-up shoppen is ook leuk, nieuwe dingen ontdekken en toevoegen aan je stash!

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?

Een product die redelijk budget is, de mascara van L’oreal, deze gebruik ik al zoveel jaren en telkens koop ik hem met liefde weer op nieuw. Dit is voor mij echt een holy grail & de beste mascara ever. Verder het Naked palette van Urban Decay, ik gebruik hem echt dagelijks!!! Lipsticks van Mac zijn producten waar ik super enthousiast over ben, ze zitten mooi & blijven lang zitten!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram