TAG | Hoe nep ben jij?

TAG | Hoe nep ben jij?

2

Tijd voor een Tag. op de website, deze ‘hoe nep ben jij’ TAG kwam ik namelijk tegen op de website van beautyenfashion.nl en leek mij leuk om over te nemen. In deze Tag komen vragen aanbod over het uiterlijk en hoe ver jij gaat met fake producten als nep wimpers en nep nagels maar ook over tatoeages en zelfbruiner. Kijk mee!

Heb jij ooit cosmetische chirurgie ondergaan of zou je dat overwegen?

Nee ik heb het niet ondergaan maar ik zou het zeker overwegen. Ik ben namelijk totaal niet tevreden met mijn kont, die is namelijk zo plat als het maar kan en mocht ik iets van cosmetische chirurgie onder willen gaan dan ga ik voor een kont/bil vergroting!

Draag jij wel eens valse wimpers?

Nee, ik heb ze wel en ik heb ze wel is gedragen tijdens een feestje maar meestal draag ik het niet. Ik vind het best mooi staan maar op een of andere manier gaat het toch irriteren. Tegenwoordig zijn er ook zo veel soorten mascara’s die je eigen wimpers een prachtig effect geven.

Draag jij Hair Extentions?

Ik heb ze wel maar ik draag ze niet. Ik denk dat ik ze sinds ik ze heb maar 3 keer heb gedragen. Ik heb nu van mijzelf ook een volle bos haar en de lengte is precies hoe ik het wil hebben dus eigenlijk heb ik ze niet meer nodig.

3

Heb jij iedere dag make-up op?

Meestal heb ik wel make-up wanneer ik ergens heen moet of wanneer ik make-up aan het testen ben voor de site. Er zijn ook dagen, vooral in het weekend dat ik echt helemaal niks op doe gewoon om even een comfi dagje en mijn huid laten rusten.

Draag jij nep nagels?

Nee, zou ik eigenlijk wel moeten doen omdat mijn eigen nagels heel kort zijn, maar ik vind het snel irriteren!

 1

Verf jij je haar?

Ja, ik verf mijn haar ontzettend vaak, bijna om de 1,5 maand als ik merk dat het licht aan het worden is. Ik vind het verzorgd staan wanneer mijn haar weer geverfd is.

Gebruik jij zelfbruiner?

Nee, ik test het wel is voor de site maar ik ben er achter gekomen dat het niks voor mij is. Voor je het weet ben je een wortel…

Ga jij wel eens onder de zonnebank?

Ja, in de winter ga ik regelmatig onder de zonnebank. Vooral voor het bruine kleurtje maar ook voor de ontspanning!

Heb jij tatoeages?

Nee, op dit moment heb ik geen tatoeages, persoonlijk vind ik het niet lelijk maar ik ben er ook niet echt een liefhebber van.

4

Heb jij piercings?

Ook niet! Ik heb alleen oorbellen en dat vind ik genoeg. Meer zal ook zeker niet bij mij staan en passen.

Heb je gebleekte tanden?

Nee, ik ben al een aantal keren gevraagd om mijn tanden te bleken en ik zou het ook zeker willen alleen heb ik op dit moment ontzettend gevoelig tandvlees waardoor ik het liever niet doe. Wie weet in de toekomst.

Dan rest nog de vraag: hoe nep ben jij?  Ik hou er wel van, ik ben namelijk wel een enorme liefhebber van make-up en zoals de dame van wie ik deze TAG overnam aangaf, ik ben ook wel een beetje een liefhebber van dat Amerikaanse. Toch ben ik niet zo iemand die alles nep wil hebben, make-up haal je er namelijk zo weer af zodat je lekker je comfi zelf kan zijn.

Hoe nep ben jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram