Tag | My life in 20 questions

Tag | My life in 20 questions

1fotoVandaag weer een TAG en dat dankzij Nicole van Coco Gold. Zij deed deze leuke my life in 20 questions Tag en nu is het mijn buurt…

Persoonlijk vind ik het zelf erg leuk om Tags bij andere te lezen en ik hoop daarom ook dat jullie het ook weer leuk vinden dat ik deze 20 vragen ga beantwoorden over mijn leven. Kijk mee!

Wat is je lievelingskleur?

Ik vind vooral wit heel erg mooi maar volgens mij mag je dat niet als kleur kiezen? Ik ga daarom voor roze!

Wat is je favoriete nummer?

Mijn favoriete nummer is 14!

Wat is jouw droom carrière?
Mijn droom is altijd al geweest om voor mijzelf te beginnen. Natuurlijk lijkt het mij geweldig om succesvol te worden met mijn blog. Maar een eigen bedrijf met een combi van een tijdschrift/blog en grafisch ontwerpen lijkt me geweldig.

foto2 Waar zou je op jezelf willen wonen? 
Waar ik nu woon vind ik prima, maar een woonplek in Utrecht lijkt mij ook helemaal geweldig. Als ik toch aan het verder denken ben dan zie ik mijzelf wel wonen in een klein, knus appartement in New York!

Wat is je favoriete manier om te reizen
Met de fiets! Ik vind het heerlijk om niet afhankelijk te zijn van tijden en andere. Mijn fiets staat altijd klaar. Ook al vind ik het vreselijk om te fietsen met vies weer, het is ook wel weer lekker.

Wat doe je in je vrije tijd?
Voornamelijk bloggen omdat ik het echt onwijs leuk en juist ook ontspannend vind om te doen. Winkelen en lekker in de stad wat drinken vind ik ook geen straf!

Wat zijn je favoriete kledingwinkels
Ik koop voornamelijk mijn kleding bij de H&M, omdat het lekker betaalbaar is en er lekker veel te vinden. Bershka vind ik ook een toffe winkel waar ik vaak wel iets leuks kan vinden.

Naar welk concert zou je graag gaan?
Het lijkt mij geweldig om een keer naar een concert van Rihanna of Coldplay te gaan. Ik ben nog nooit bij een concert geweest maar wil het zeker een keer meemaken.

foto3 Wat is je favoriete thee smaak?
Ik drink het liefst ‘gewone’ thee of groende thee. Ik vind afwisseling ook lekker maar je maakt mij het meest blij met een kopje gewone, simpele thee.

Verzamel je iets?
Ik verzamel niet echt iets maar ik heb wel een obsessie voor grote theemokken…

Je slaapt niet zonder…
Net als Nicole slaap ik ook niet zonder mijn knuffel. Ook ik schaam mij er niet voor en ik praat er ook gerust over. Ik kan er gewoon niet zonder!

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou het eerst vieren met een gebakje! Vervolgens ga ik shoppen met een privé chauffeur en een stylist en daarna door naar New York om een appartement te kopen!

Wat is je favoriete make-up merk?
Ik heb niet direct een favoriet merk maar ik vind zowel budget merken als Catrice heel fijn maar ik vind MAC ook geweldig! Ieder merk heeft wel weer zijn plus en min punten.

foto4

Wat is je favoriete seizoen?
Dat is voor mij echt de Lente, ik vind dit de fijnste tijd van het jaar. De eerste zonnestralen laten zich zien, vogeltjes zijn blij en je merkt gewoon iedereen blij worden.

Slaap je met de deur open of dicht?
Mijn deur zit dicht, ik vind dit een veel fijner gevoel.

Wat eet je het liefst?
Lastige vraag aangezien ik een hoop lekker vind. Ik ben gek op chocola, pasta vind ik heerlijk. Nutella vind ik geweldig. Broodjes en croissantjes zijn lekker. Avocado eet ik heel graag en ja eigenlijk teveel om hier neer te zetten.

Waarom ben je begonnen met bloggen?
In het begin puur voor mijn eigen afleiding. Ik zat in een drukke periode met school toen ik mijn opleiding versneld ging afronden. De artikelen die ik maakte gaven mij ontspanning.

foto5 Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, helaas is mijn abbo op de ELLE die ik van mijn zus cadeau kreeg helaas afgelopen.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Ik lag lekker te slapen! Saai he? maar volgens mij doen meer mensen dat om die tijd.

Wat is je favoriete parfum?
Mijn favoriete parfum  op dit moment is  Alien van Thierry mugler!

Vind jij deze TAG ook zo leuk en wil je de vragen ook invullen? Neem hem natuurlijk over en ik ben heel benieuwd hoe jij de vragen gaat beantwoorden.

Waar slaap jij niet zonder?
Verzamel je iets?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram