Tag | My first time

Tag | My first time

tagEen hele tijd geleden werd ik door Liset getagd voor de ‘My Firt Time’ TAG. Op dat moment zat ik in Londen en kon hem niet direct behandelen maar vandaag is het wel tijd daarvoor!

Deze TAG vind ik echt super leuk bedacht omdat je even terug gaat in de tijd. Zeker de moeite waard hem ook in te vullen. Benieuwd naar mijn eerste huisdier, mijn eerste gadget en eerste celebrity crush. Kijk mee!

First Best Friend

Daarvoor moet ik even ver terug in de tijd. Ik heb veel ‘beste’ vriendinnen gekend maar toen ik klein was en naar de peuterschool ging waren er twee meisjes die mijn beste vriendinnen waren. Amy & Sarah. Amy was mijn maatje tot mijn 15e jaar, toen gingen we allebei ergens anders heen verhuizen. Het zijn nog steeds twee super lieve meiden die ik helaas veel te weinig spreek en zie.

First Record Ever Bought
Dat was natuurlijk van de Spice Girls, ik was vreselijk fan van de popgroep en wou alles hebben. Ik weet niet meer precies welk nummer maar 100% zeker was het van de Spice Girls.

spicegirlsFirst Celebrity Crush
Wow dat is lastig! Mijn eerste Celebrity crush was vast een van de Backstreet Boys, Nick Carter?

First Pet
Toen ik klein was hadden we veel dieren thuis, maar het eerste huisdier wat ik kreeg was een poes. Ze heette plutje en ik was onwijs dol op het dier.

First Gadget
Mijn eerste gadget kan ik mij nog heel goed herinneren en zou ik ook zeker zo opnieuw kopen, is  de Tamagotchi. Ik vond dit zo geweldig om te hebben. Mijn moeder moest de Tamagotchi zelf verzorgen als ik op school zat want ik wou echt niet dat die dood ging.

Afbeelding 1Bron

First Big Purchase
Mijn enorme barbie collectie. Ik heb veel geld gespaard en uitgegeven aan Barbie spullen. Ik wou paarden, kleding en natuurlijk een super grote villa om mee te spelen.

First Blog Post
Mijn eerste blogpost ging over het beginnen van een blog. Ik vertelde daarin waarom ik ging beginnen met bloggen. Daarna volgde er wat simpele post over producten die ik in mijn stash had en veel plaatjes artikelen.

First Make Up
Mijn allereerste make-up product was een knalroze, super zoet lipglossje die je kreeg bij de Girlz. Ik weet het nog precies dat ik heel graag het tijdschrift wou omdat er een lipgloss bij zat. Ik at het bijna meer op dan het op mijn lippen bleef. Zo leuk vond ik het.

weheartit.com

Bron

Als je deze tag leuk vindt, mag je hem gewoon overnemen.

Weet jij nog wat je eerste make-up product was?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram