TAG | FALL FAVOURITES

TAG | FALL FAVOURITES

Op de blog van mijn zus kwam ik deze herfstige TAG tegen en omdat de herfst natuurlijk is begonnen leek het mij leuk om deze ook te beantwoorden op mijn blog.

Zelf vind ik de herfst een mooie tijd, ik ben namelijk dol op herfstkleuren zowel buiten in de natuur maar ook qua fashion en op make-up gebied. En dan heb ik het ook nog niet gehad over de lekkere warme drankjes die weer  extra lekker zijn tijdens de koude dagen. Benieuwd welke drankjes dat zijn en nog veel meer herfstige weetjes? Kijk snel mee!

tag THEE

Thee vind ik heerlijk en zodra het herfstig weer buiten is pak ik graag nog een kopje. Mijn favoriete thee in de herfst is iets spicy kruidigs met het liefst kaneel.

KOFFIE

Naast thee vind ik koffie ook heerlijk om te drinken en dan vooral cappuccino en latte macchiato. Maar ieder jaar kijk ik toch wel heel erg uit naar een speciaal koffie drankje en dat is de Pumkin Spice Latte van de Starbucks! Dit is echt mijn ‘All Time’ favorite Starbucks drank en ik ben blij dat hij er nu weer is. Afgelopen weekend kon ik hier weer lekker van genieten!

AVONDETEN

Zelf ben ik echt dol op soepjes en dan vooral zelfgemaakte tomatensoep en zelfgemaakte broccolisoep. Allebei super makkelijk om te maken, gezond en heeeeerlijk. Van soep krijg je het altijd zo lekke warm!

SNOEP/KOEK

Hmm dat is een lastige want er is niet echt een bepaald koekje of snoepje dat ik rond deze tijd lekker vind. Sterker nog, snoep vind ik helemaal niet zo lekker en eet ik amper. Als ik toch iets moet kiezen dan ga ik voor chocola en een lekker Carrot Cake taartje!

tag2

SJAAL

Jaaa een sjaal!! Heerlijk. Ik kocht afgelopen zomer in de sale bij de Pull&Bear mijn (nu al) favoriete sjaal ever. Ik heb hem al een paar ochtenden zelf omgedaan naar mijn werk en hij is heel fijn. Lekker groot en in mooie donker blauwe tinten.

JAS

Op dit moment draag ik nog een leer dun zwart jasje van Supertrash met een sjaal maar zodra het echt koud gaat worden dan trek ik mijn heerlijke jas van de Mango aan. Deze kocht ik vorig jaar nog bij de V&D (Mhee ik mis de V&D) en hij heeft z’n heerlijk grote capuchon om in weg te kruipen.

SCHOENEN

Een tijdje geleden kocht ik hele leuke sneakers van Uggs die ik ook voor het najaar heel leuk vind. En van 4 jaar geleden heb ik nog hele leuke aubergine kleurige laarsjes van de H&M liggen en deze zijn ook nog prima voor de komende tijd.

GEURKAARS 

Als ik Amerikaanse blog bekijk en de kaarsen van Bath & Body Works voorbij zie komen dan word ik echt een beetje jaloers. Wanneer komt die winkel nou naar ons landje?? Please! Ik heb niet echt een geurkaars maar wel heerlijke waxjes van Yankee Cable waaronder een paar kruidige herfstgeuren en nog de Candy Cane geur van kerst en deze is zoo heerlijk!

tag4

 LIPSTICK KLEUR

Rood en Nude. Mijn favoriete lipsticks voor de herfst zijn er best wat. Komt die: MAC Faux, MAC Velvet Teddy, MAC Mehr & MAC D for Danger!

PARFUM

In het najaar kies ik altijd voor kruidige en zware geur en mijn favoriet is toch echt wel Black Opium van YSL. Hij is helaas bijna op maar er komt zeker weten een nieuwe fles. Dit is echt de lekkerste parfum ooit.

BEZIGHEID

Ik vind de herfst prachtig en zodra de bomen verkleuren vind ik het heerlijk om erop uit te gaan en door het bos te wandelen. Op koude dagen vind ik het lekker om op de bank te kruipen en te genieten van Netflix. Ohja en natuurlijk iets lekkers bakken, een heerlijke taartje zodat het hele huis erna ruikt. Yum!

Wil je deze herfstige TAG ook op je site? Neem hem gerust over!

Wat vind jij leuk aan de herfst?
Heb jij ook een favoriete herfst koffie/thee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 3 oktober 2016 / 09:01

  Hehe, pumpkins EVERYWHERE! Heb dit weekend mijn eerste Pumpkin Spice Latte van het jaar gedronken, yummy.

 2. 2 oktober 2016 / 15:26

  Ik wil die pumpkin spice latte nog weleens proeven! Leuke Tag is dit.

 3. Anoniem
  2 oktober 2016 / 11:15

  Wat een leuke Tag!
  Ik vind de herfst ook altijd erg mooi en naar het bos gaan heerlijk!

 4. Kim
  1 oktober 2016 / 17:22

  Hmmm een Pumkin Spice Latte!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram