Swiss Perfection by John Beerens – Een Fohn waar je U tegen zegt!

Swiss Perfection by John Beerens – Een Fohn waar je U tegen zegt!


Ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan, om een goede föhn aan te schaffen? Ooit kreeg ik van mijn ouders een prachtige föhn waar ik ontzettend blij mee was, alleen sneller dan ik dacht was die al kapot en kwam er geen warme lucht meer uit…

Een hele lange tijd ben ik verder gegaan met een reisfohn van de Action, heel handig mini formaat waar wat warme lucht uit komt maar meer ook niet. Maar dat is even heel goed veranderd, John Beerens heeft mij ontzettend blij gemaakt met de Swiss Perfection, de Föhn waar je U tegen zegt.

Ik weet dat föhnen niet echt bepaald goed is voor je haar, net als het stijlen en krullen maar de Swiss Perfection zorgt dat je haar op een gezonde manier wordt gedroogd. De superieure techniek van deze haardroger is speciaal ontworpen om de gezondheid van je haar te beschermen en dat het vochtgehalte en de glans behouden blijven!

Sterke punten – De SOLIS Swiss Perfection by John Beerens heeft 50% meer luchtdruk en 40% meer lucht dan vergelijkbare professionele haardrogers. Met het vermogen van 2.300 Watt is de haardroger een echte krachtpatser. Hierdoor droogt het haar nog sneller. Door de speciale koude luchtknop kan het haar snel afgekoeld worden, waardoor het goed op zijn plaats gehouden wordt. De koude lucht zorgt ervoor dat de warmte niet onnodig lang in het haar blijft en het haar niet beschadigd. De haardroger beschikt bovendien over een bescherming voor oververhitting.

Nog een paar haarscherpe feiten op een rijtje:

  • 50% meer luchtdruk dan vergelijkbare professionele haardrogers
  • 40% meer lucht dan vergelijkbare haardrogers
  •  Tourmaline- + Keramiek- + Ionentechnologie
  •  Meerdere snelheden en warmtestanden
  •  Koude luchtknop
  • Afneembaar haarfilter
  • Antislip handgreep
  • Met bescherming tegen oververhitting
  • Inclusief stylingmondstuk

“Mooiste creaties” – John Beerens is er trots op dat de SOLIS Swiss Perfection zijn naam draagt. “Ik ben onder de indruk van de prestaties van deze professionele haardroger. De SOLIS Swiss Perfection by John Beerens is snel en eenvoudig om mee te werken waardoor ik de mooiste creaties kan creëren. Het resultaat is altijd perfect, mooi en glanzend haar!”

 

& Hoe werkt die?

De föhn heeft een hoop functies, zo kan je warm blazen maar ook koud en heeft hij diverse standen. Op de föhn zit een koude lucht knop deze is ideaal om je kapsel meer elasticiteit te geven en voller te maken. 

Ook bevat de föhn nog een stylingsmondstuk om gericht te föhnen en snel te drogen.

 Ohja, op de foto met een föhn op je gericht is nog best wel lastig!!

 

Wil jij ook een zo’n fohn? Neem dan een kijkje in de Beautywebshop van John Beerens

Wat vinden jullie? Een goede föhn belangrijk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram