Fashionlovers Tip – Stylight.nl Mijn favorieten!

Fashionlovers Tip – Stylight.nl Mijn favorieten!

stylight2Een site die ik pas geleden heb ondekt & die ik echt met mijn fashion lovers moet delen is Stylight.nl. Op Stylight kun je zoveel geweldige dingen vinden als het gaat om Fashion dat ik er echt een uren kan rond snuffelen…

Wat ik juist zo leuk vind is dat je allemaal nieuwe fashionable artikelen ontdekt, leuke merken en dat je je eigen moodboard kun samenstellen met de artiken die jij leuk vind. Daarnaast kan je ook producten ‘Liken’ ook wel Heart it genaamd op de site. Je zet ze als het ware op je wishlist zodat je het makkelijk weer terug kunt vinden. Super handig niet?

Nu ben ik natuurlijk alweer een tijdje aan het kijken geweest en had een hele lijst met met producten die ik met jullie wou delen, helaas wordt dit artikel dan veel en veel te lang. Dus heb ik besloten om er een paar uit te halen om even uit te lichten, laat ik het zo zeggen, ik kon echt niet kiezen!

stylight2

Wat helemaal direct handig is, je ziet gewoon de afprijzing en dat laat mijn hartje sneller kloppen en daarnaast ook direct hoeveel je kwijt bent aan verzendkosten, die bijna altijd gratis is!

stylight3

Check die eerste trui, hoe leuk? Dat noem ik nou een echte chill trui, heerlijk die print erop! Je vind alles op Stylight bij de Dames artikelen waar nog veel meer te genieten valt!

Ook  kon ik het niet laten om een paar ‘duurdere’ schatjes er uit te vissen. Met onze ogen gericht op de Jeffrey Campbell shoes!!!

stylight1Ik vind het echt geweldig, lijsten met prachtige producten, liken, toevoegen, samenvoegen, delen en vervolgens natuurlijk bestellen!  Ben jij ook zo dol op fashion & shoppen dan raad ik je zeker aan om ook een account aan te maken op Stylight.nl!

Ben jij al bekend met deze website? Wat vind je van de items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram