Stijlvol het nieuwe jaar in!

Stijlvol het nieuwe jaar in!

Nog maar even en dan is het weer zover, een nieuw jaar staat voor de deur. Een nieuw jaar betekent natuurlijk een hoop goede voornemens en veranderingen en daar hoort ook een nieuwe goed gevulde garderobe kast bij.

Het nieuwe jaar wil je natuurlijk helemaal fris beginnen en daar horen nu eenmaal een paar nieuwe schoenen bij en een toffe outfit waar jij in wilt stralen. Tijd om dan nog snel even wat inspiratie op te doen!

Over de temperatuur buiten hebben we nog niet echt te klagen maar je weet maar nooit wanneer koning winter zich laat zien. Ik blijf dan ook nog qua fashion in de najaarsmode, januari en februari kunnen namelijk verraderlijk koud zijn. Ik heb een blik genomen bij expresswear.nl waar ik het een en ander heb gevonden. Kijk mee!

ex1

Geisha/esqualo/esqualo/esqualo

Een tijdje geleden kocht ik een broek van het Geisha, deze broek zit mij als gegoten en behoort tot een van mijn favorieten. Niet gek dat ik tegenwoordig dan ook snel in een webshop kijk of ze ook Geisha kleding verkopen. Bij expresswear was dit het geval en viel mijn ogen al direct op een leuk Geisha shirt links bovenin met Escape erop. De linnen kleur en de leuke nep lederen details op de schouder vind ik echt gaaf. Ik draag niet vaak shirts met daarop een tekst maar deze vind ik echt hip en maken de outfit net even wat levender.

Na het weg dwalen in de webshop ontdekte ik ook een merk waar ik ik voorheen nog niet eerder van had gehoord namelijk, esqualo. Het merk esqualo is een hip Nederlands modemerk met een Spaans tintje, de kleding is hip bevat mooie kleuren en patronen en ideaal voor elke vrouw. Het past perfect in mijn straatje en ik ontdekte dan ook hele toffe items. De overige shirts bovenin zin van dit merk, leuk he? Voor nog veel meer mooie items moet je tussen de esqualo kleding kijken!

ex3

Geisha/Only/Only

Broeken kopen vind ik echt lastig, ik hou er namelijk enorm van als een broek lekker high waisted is en skinny. Nu ligt mijn kast er vol mee maar merk ik wanneer ik een hele dag op kantoor zit toch liever een ‘normale’ broek draag, dit omdat high waisted modellen enorm in je buik drukken wanneer je zit. Althans, hier heb ik zelf last van. Zoals ik al zei in het begin kocht ik een tijdje terug een heerlijke broek van Geisha, deze zit heerlijk strak om de benen maar niet te strak om mijn middel, ideaal! Mijn zwak voor mooie high waisted broeken zal nooit voorbij gaan, als ik de middelste broek van Only zie wil ik het liefst al naar de winkel rennen!

ex2

La Strada/Pieces/Pieces

Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder de juiste accessoires! Een mooie sneaker eronder, stevige oorbellen en nog een leuke tas maken de outfit helemaal af. De tas is van Pieces die trouwens komend festival seizoen ook nog heel goed mee kan, fringe verveeld namelijk nooit!

Heb jij nog goede fashionable voornemens voor het nieuwe jaar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 26 december 2015 / 19:00

    wat een leuke en hippe dingen heb je bij elkaar gezet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram