Stem jij op mijn Facelook van Demak’Up?

Stem jij op mijn Facelook van Demak’Up?

looks1

Gistermiddag kreeg ik te horen dat mijn Pinkerbell Facelook door is naar de volgende ronde! Nu ben ik daar al ontzettend blij mee want ik ben gegaan voor simpel zodat iedereen deze look makkelijk kan maken zonder al te veel producten en daarom vind ik het super tof dat tussen al die andere mooie looks mijn look gewaardeerd werd.

Nu zit ik bij de laatste 20 en kan het stemmen beginnen en daar heb ik jullie bij nodig!

Wil je op mij stemmen dan kan je dat HIER doen!!

 

als ik win, dan win ik daarmee redactionele aandacht voor mijn blog in VIVA, wat natuurlijk ontzettend gaaf is. Daarnaast krijg ik een rol als expert tijdens de VIVA beautydag en word ik gastredacteur op de Facebookpagina van Demak’Up. Dus dat is natuurlijk allemaal super tof! Voor meer informatie over mijn Facelook verwijs ik je graag voor naar het artikel erover.

Afbeelding 2

Ik wil jullie ieder geval al heel erg bedanken als je op mij wilt stemmen en wie weet!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram