Steel de show tijdens een speciale gelegenheid 

Steel de show tijdens een speciale gelegenheid 

Tijdens een speciale gelegenheid wil je zo goed mogelijk gekleed gaan. Een formeel bedrijfsfeest, een uitreiking van awards of een kerstgala behoeven bijvoorbeeld andere kledingstukken dan wanneer je naar een verjaardag gaat. Er zijn daarom ook een groot aantal kledingstukken die je hiervoor aan kan schaffen.

Ook zijn er accessoires die niet mogen ontbreken en waarmee je de outfit helemaal af maakt. Maar welke kledingstukken zijn geschikt voor een speciale gelegenheid? En hoe dragen accessoires bij aan het tot een geheel brengen van de outfit? Na het lezen van onderstaande informatie kun je snel beginnen met het samenstellen van jouw eigen outfit. 


Een cocktailjurk voor de gelegenheid

Veel mensen kiezen bij een speciale gelegenheid voor het dragen van een cocktailjurk. De jurk komt in een groot aantal lengtes, maar is over het algemeen tot net boven de knie. De jurk is daarnaast voorzien van spaghettibandjes of volledig strapless. De goede pasvorm zorgt ervoor dat je een goede uitstraling krijgt. Een cocktailjurk komt daarbij in meerdere kleuren en met extra toevoegingen. Het is daarom van belang dat je de voor jezelf bekijkt welke kleuren het beste bij je passen en welke geschikt zijn voor de gelegenheid waarvoor je de jurk aanschaft. Zo voorkom je dat je niet de gewenste uitstraling krijgt en de jurk ook niet bij jouw persoonlijkheid past. 


Bron Pexels – Karolina Grabowska

Formeel en stijl met elkaar combineren

Een andere variant waar je naar kan kijken is een mooie  little black dress. Dit zijn formele jurken, die vaak een chique uitstraling geven. Je kan de  little black dresses in een groot aantal varianten terugvinden. Zo moet je als eerste bekijken of je een jurk met mouwen of zonder aan wilt schaffen. Dit kan al een geheel nieuwe uitstraling geven. Ook de uitsnede en de lengte van de  little black dress zijn belangrijke factoren voor het maken van een keuze. Een stijlvolle uitstraling krijg je alleen wanneer je rekening houdt met een groot aantal factoren en hierbij ook jouw persoonlijke stijl in het achterhoofd houdt. Je hebt een goed kledingstuk voor iedere formele gelegenheid en straalt weer tussen het gezelschap. 


Accessoires maken het helemaal af 

Als je de jurk gevonden hebt voor de speciale gelegenheid is het van belang dat je ook naar de juiste accessoires kijkt. De accessoires moeten goed bij de jurk passen, maar tegelijkertijd ook jouw persoonlijke stijl tot uiting brengen. Armbanden, kettingen en oorbellen zijn een goede manier om de outfit te verbeteren. De sieraden en andere accessoires komen in meerdere kleuren en kunnen voorzien zijn van diamantjes. Een goede verdeling van de diamantjes en kleuren zorgen dat je een chique uitstraling hebt en de accessoires ook in kan zetten voor andere outfits. Jij steelt de show tijdens iedere speciale gelegenheid die in de toekomst op jouw pad komt. 

Bron Pexels – Julia Larson

Koop jij graag kleding voor speciale gelegenheden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram