Steel de show met jouw oorbellen

Steel de show met jouw oorbellen

Vrijwel iedere vrouw houdt van sieraden. Echter heeft lang niet iedereen dezelfde stijl, waardoor er ook een groot aantal varianten beschikbaar zijn. Zo ook op het gebied van oorbellen. Je moet er daarom voor zorgen dat je als eerste bij jezelf nagaat wat jouw persoonlijke stijl is en waar jouw interesses liggen, zodat je de sieraden hier ook volledig op aan kunt passen. Maar hoe zorg je er dan voor dat je de juiste keuze maakt? Na het lezen van onderstaande informatie is de keuze snel gemaakt en steel je binnen een korte tijd de show.


De vormen van de oorbellen bekijken

Als je gaat kijken naar oorbellen is het als eerste belangrijk dat je als eerste bekijkt of je van ringen houdt of juist voor de kleinere varianten. Ook zijn er hangers, welke jouw outfit kunnen versterken. De oorbellen komen in meerdere vormen en iedere vorm helpt jou weer verder aan een mooie uitstraling. Wanneer je zelf ingetogen bent, kun je de oorbel juist veel groter maken. Zo steel je de show, zonder dat je echt aanwezig hoeft te zijn met jouw stem. Jij gaat altijd opvallen als je de oorbellen op een goede manier uitzoekt en de vorm aanpast aan jouw persoonlijkheid. Na de vorm hoef je alleen nog maar de andere factoren te bekijken om jouw keuze kracht toe te zetten.


Bron Unsplash – @inception

De kleuren van jouw sieraden goed vergelijken

De kleuren van jouw oorbel kunnen ook een groot verschil opleveren. Je moet hiervoor als eerste kijken naar de andere sieraden die je wilt dragen. Gouden sieraden combineren met zilveren oorbellen zullen daarom niet met elkaar matchen. Goud zorgt daarbij soms voor meer luxe en als er een zilverallergie is, zal goud altijd kunnen helpen. Alle gouden sieraden komen daarbij met extra details, waaronder bijvoorbeeld diamantjes en graveringen. Jij kunt ook op dit gebied te allen tijde kijken wat het beste bij je past en waar jij jouw outfit mee compleet maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos en met een goede vergelijking zorg je voor de beste keuze.


De materialen en eventuele allergieën

Als laatste is het belangrijk om op eventuele allergieën te letten. Zo zijn er veel mensen met een nikkelallergie. Je moet in dit geval kijken naar modellen die geen nikkel bevatten. Bij goud is er vaak geen nikkel gebruikt, maar er zijn ook zilveren sieraden die nikkel weggelaten hebben. Nog meer allergieën? Dan is staal wellicht weer een betere oplossing. De materialen zullen daarom een wereld van verschil geven en jij hebt nooit meer problemen tijdens het dragen van jouw sieraden. Je zorgt ervoor dat jouw persoonlijkheid goed tot uiting komt en je geniet van de aandacht die je krijgt dankzij jouw sieraden. Iedere oorbel gaat jou hier altijd bij helpen.

Bron Unsplash – @tessawilson

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram