Start het nieuwe jaar met nieuwe interieur items!

Start het nieuwe jaar met nieuwe interieur items!

Het nieuwe jaar dient natuurlijk ook weer perfect als excuus om nieuwe dingen aan je interieur te doen. Een nieuw kleurtje op de muur, toch eindelijk een nieuw bankstel of toch die mooie vaas aanschaffen die al een tijdje op je wishlist staat kopen.

Ik vind ieder geval voor elke aanschaf in mijn interieur wel een passend excuus omdat ik het zo leuk vind om ermee bezig te zijn. Af en toe een kleine touch-up aan mijn interieur doet wonderen en zorgt ervoor het het altijd weer een feestje is om in mijn huis te zijn.


Een nieuwe vloerkleed!

Nu is het niet zo dat ik iedere week nieuwe items in huis haal, maar zo af en toe vallen mijn ogen weer op een item die ik al helemaal zie in mijn eigen interieur en dan is er geen ontkomen meer aan om die niet aan te schaffen. Zo heb ik sinds kort een nieuw rond vloerkleed erbij die eigenlijk niet perse nodig was, maar wel een leuke extra is en ik er in mijn hoofd wel een aantal leuke opties mee weet.

Ik heb op dit moment een langwerpige eettafel, maar ik wil heel graag deze tafel vervangen voor een ronde variant. Nu ben ik ondertussen wat aan het rondkijken of ik de perfecte tafel kan vinden, maar daar neem ik rustig de tijd voor tot het zover is. Ik heb onder mijn eettafel een groot rond jute kleed liggen en daar lijkt het mij perfect bij om nog een beige vloerkleed bij toe te voegen in mijn woonkamer. Je ziet namelijk vaak vloerkleedjes over elkaar heen liggen of herhaling van voren en dat geeft zo’n leuk effect. Tijdens het snuffelen op internet was ik dan ook gelijk weg van deze ronde variant met een soort van 3D effect. Het maakt het speelser maar toch rustig door het kleurgebruik.

Op dit moment heb ik hem bij mijn hangstoel liggen en dat maakt dit hoekje zo gezellig. Nu ken ik mezelf en wissel ik nog wel vaak af qua inrichting en dan heb ik nog wel een mooie plek op mijn werkkamer waar hij prima kan. Het is een voornemen van mij om meer dit jaar vanuit mijn eigen werkkamer te werken dan vanaf de eettafel beneden en daarom is het ook echt een must om mijn werkkamer wat cosy te maken. Een vloerkleed toevoegen is dan echt wel een goede oplossing!


Kunst aan de wand!

Ik heb een aantal schilderijen in huis hangen waar ik helemaal fan van ben, maar in mijn woonkamer is een muur die nog wel een mooi kunstwerk verdient. Ik heb al een aantal ideeën in mijn hoofd maar ik ben nog niet het juiste tegengekomen om aan te schaffen.

Het lijkt mij vooral erg mooi om een zo’n rustig mogelijk schilderij te vinden dat qua kleurgebruik het beste matcht bij de rest maar wel eentje die ook spreekt en een mooie betekenis heeft. Je ziet op dit moment veel van die beige abstracte 3D schilderijen wat ik ook erg mooi vind, maar omdat je het overal voorbij ziet komen ben ik er nou niet perse over uit of ik het ook in mijn eigen interieur wil hebben. Dit is voor mij een zoektochtje waar ik nog lekker even mee doorga!


Ronde eettafel!

Ik zei het al in het eerste stukje dat ik op zoek ben naar een ronde eettafel. Het heet wat meer ‘gezelligs’ om aan een ronde tafel te zitten en ook qua ruimte is dit natuurlijk optisch veel interessanter. Ik ben op zoek naar een variant met mooi hout en het liefst een onderstel waar ik gelijk aan denk, ‘ja dit is het’. En dat is niet makkelijk omdat bij de meeste tafel het onderstel ontzettend aanwezig en grof is en dat maakt de ruimte weer zo compact. Daarnaast ben ik op zoek naar een ronde eettafel die ook nog de perfecte kleur hout heeft dat match bij de andere houten meubelstukken in mijn huis. Er zijn veel mooie varianten te vinden als het gaat om ronde eettafels en ook de prijsverschillen zijn enorm. Ik hoop in het voorjaar mijn perfecte ronde eettafel te vinden!

Bron Pexels – Tiana


Heb jij nog leuke veranderingen in je interieur op de planning?
Wat vind jij van een rond vloerkleed?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram