Spring has Sprung Tag!

Spring has Sprung Tag!

springtag1Het heerlijke lente weer is vast niemand ontgaan de afgelopen dagen. De fijne blauwe luchten, alles staat in bloei en de winterjas lijkt alweer een tijdje geleden.

Op de blog van Vera Camilla kwam ik deze leuke lente Tag tegen en omdat de lente mijn favoriete tijd van het jaar is, leek het mij een leuk idee deze ”Spring has Sprung”  Tag te behandelen. Benieuwd? Kijk snel verder!

♥ Naar welke lente trends kijk je het meeste uit?

In de lente is het eindelijk weer tijd voor zachte pastel tinten en lichte jeans. Ik ben er dol op en kan er echt naar uit kijken om weer met een mooie outfit te maken met een mooie, lichte jeans, pastel tops en mooie open pumps/sandalen.

♥ Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?

Ik heb niet perse 1 favoriet kledingstuk die ik graag draag in de lente. Ik ben op dit moment helemaal fan van crop tops en heb een aantal mooie pastel blazers liggen die ik ook graag draag.

♥ Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?

In de lente geniet ik altijd volop, ik ga natuurlijk een aantal dagen naar Londen maar ook lekker genieten op een terrasje in mijn eigen woonplaats vind ik echt het ultieme ontspan moment.

lente1♥ Wat is je favoriete lente lipkleur?

Ik heb echt teveel kleuren die ik graag draag in de lente. Op dit moment ben ik heel erg van van de Lip stains van Primark en nog steeds de zachte matte lipsticks van MAC. Ik kies in deze tijd sneller een fel roze of koraal kleurtje om mijn lippen mee te stiften.

♥ En je favoriete lente nagellakkleur?

Ik draag het nog niet maar mijn favoriete lente kleur is een hele mooie barbie roze kleur van OPI.

♥ Hoe zit het met je favoriete lentekleur in het algemeen?

Mijn favoriete lentekleur in het algemeen is denk ik net als altijd roze.

lipsticklicht♥ Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de lente?

Het hele jaar door vind ik een lekkere cappuccino van de Starbucks mijn favoriet. Ik heb niet perse een andere voorkeur in de lente.

♥ Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?

Ja! Zodra het lekker zonnig buiten is zorg ik dat ik mijn outfits een stuk vrolijker maak. Ik combineer graag wit met een kleur.

♥ Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?

Ik kijk onwijs veel uit naar mijn reisje naar Londen maar ook het vrolijke gevoel wat je overal om je heen merkt vind ik fijn. Het is een stuk langer licht waardoor ik ook sávonds nog lekker lang kan fotograferen en de mooie bloeiende bloemen, de terrassen die weer open gaan vind ik helemaal leuk.

springtag
Als jij deze TAG ook wilt behandelen op je website, neem hem gerust over!

Wat vind jij het fijnste aan de lente?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram