“Spring op de roze wolk”

“Spring op de roze wolk”

Bij de meeste mensen komt een poppenhuis, Barbie of zuurstok naar boven als ze denken aan de kleur roze. Maar dat is zeker niet alles wat roze is. Roze kan een leuke toevoeging zijn in het interieur. Een roze vloerkleed too much? Nee totaal niet! Ik vertel je hoe je een roze vloerkleed helemaal op kan nemen in je interieur!


Goed te combineren

Roze heeft een zoet imago, terwijl de kleur juist heel verrassend kan zijn. Roze is een gedurfde, stoere en stijlvolle kleur die niet alleen voor de prinsessenkamer is. Het is juist leuk om een roze vloerkleed in de woonkamer te plaatsen.

Er zijn verschillende soorten tinten roze, het hoeft dan ook niet gelijk heel fel. Een pasteltintje kan heel stijlvol zijn. De kleur roze zorgt voor licht en verfrissing in een interieur, het is dan ook goed te combineren met lichtere meubels en de materialen hout, beton en linnen.

Roze kan ook heel goed blenden met een interieur waarin veel aardsetinten te vinden zijn. Het mooiste is dan om voor een zachtere kleur roze te gaan.Vintage roze

Roze vloerkleden zijn er uiteraard in verschillende designs, zo heb je effen roze vloerkleden en vloerkleden met patronen en printjes. Ooit gedacht aan een vintage roze vloerkleed? Deze kan in bijna elke woonstijl, van een stoer industrieel interieur tot een landelijk interieur. De vintage look is er in verschillende designs, zoals medaillon, patchwork en andere patronen.

Roze binnen en buiten

Naast dat er roze vloerkleden voor in huis zijn, zijn er ook roze buitenkleden! Leuk voor als je binnen en buiten op elkaar wilt afstemmen. De roze buitenkleden zijn in verschillende maten, vormen, printjes en designs. Een buitenkleed is geschikt voor de tuin, balkon en serre. Een buitenkleed is niet voor alleen buiten, ze kunnen ook prima binnen gebruikt worden!

Benieuwd welk roze vloerkleed helemaal past bij jouw tuin en interieur? Kijk dan snel bij Volero voor de grootste collectie aan roze vloer- en buitenkleden.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram