Speculaastaart zonder te bakken

Speculaastaart zonder te bakken

Als je zin hebt om lekker maar simpel, goedkoop en snel een taart te bakken, dan raad ik je zeker aan is bij de Aldi te kijken voor het Speculaastaart pakket…

Het speculaastaart pakket is een doos vol met spullen die je nodig hebt om een complete taart te maken. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen is 2 pakjes room. Mijn moeder nam hem mee en we zijn aan de slag gegaan om te kijken of je voor ongeveer 3 EUR een lekkere taart op tafel kunt zetten.

Aan de slag!

Wat heb je nodig? 

  • Een pak speculaastaart ( 2 EUR )
  • 2 pakjes Room (slagroom 60 cent )
  • Water

In het pakket zitten alle ingrediënten als de speculaas poeder, de cake,  een in-elkaar-zet bak papier en versiersels.

 

Allereerst zet het bakpapier in elkaar als een cirkel, voor de zekerheid hebben wij er een echte sprinvorm ondergelegd voor wat meer stevigheid. Je pakt de bodem van de cake en plaats deze direct in de vorm. Tadaa, de bodem die staat!

Verse slagroom kloppen zoals het moet, voor wat meer zoetheid kan je hierbij nog wat suiker toevoegen, maar het is maar net waar je van houdt.

 

De speculaas poeder met een klein beetje water in een bak doen, daarbij voeg je de geklopte slagroom toe en mengen maar!

 

Als het mooi door elkaar zit, is het de bedoeling dat je de helft  in de bakvorm doet.  en alles mooi bedekt.

 

Vervolgens is het de bedoeling om de deksel van de cake erboven op te leggen en vervolgens de andere helft van de room erop te smeren.

 

Alles goed verdelen en zorg ervoor dat het er een beetje gelijk en netjes opzit.

 

Als laatste nog wat versiersels erop en hup in de koelkast ermee voor 50 minuten. Mocht je niet veel tijd hebben, je kunt hem ook voor 20 minuten in de vriezer zetten.

En jawel een uurtje later en je taart is klaar voor nog geen 3 EUR ! Ziet het er niet geweldig uit? En hij smaakt ook nog is heerlijk naar speculaas!!

 

Leuke extra tip, versier het met echte speculaasjes of pepernoten om het nog wat extra’s te geven!

Wat vinden jullie van deze makkelijke, goedkope en vooral snelle taart?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Fenna
    8 november 2016 / 19:58

    Wij willen deze taart pakketten graag hebben voor 23 november. Worden dit jaar niet geleverd. Balen….. of weet jij waar we deze pakketten nog anders kunnen halen dan bij de Aldi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram