Soy Scents bestellingVandaag kreeg ik mijn lovely bestelling binnen van PearlMania en webshop vol met lekkere soy scents, shea butter, black soap en nog veel meer.

Ik had 3 kleine soy scents beteld voor mijn brandertje, straks komen de koude maanden er weer aan en dan vind ik het heerlijk om een lekker kaarsje of olie te laten branden, de geur geeft namelijk een heel warm en gezellig gevoel.


Ik heb er 3 besteld omdat je er best lang mee kunt doen en aangezien er steeds weer andere geuren komen vond ik 3 wel genoeg.
Ik heb de geuren: Hot House Flower – bestaand uit 3 verschillende lagen roze, hij is heel zoet en er zit een beetje vanille doorheen. Ik heb de geur Moon Flower – licht paars kleurtje met blauwe glittertjes de geur is een subtiele bloemengeur en als laatste heb ik Aroma Therapy Relax – Geeft een kalmerende geur van lavendel een beetje musk en een zachte olie, heerlijk om te ontspannen deze is paars van kleur met musk takjes op de bovenkant.

Ik ben er echt super blij mee, ze zien er niet alleen uit als heerlijke gebakjes ze ruiken ook nog is super lekker! Voor €0,90 per stuk vond ik het zeker de moeite waar! 


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram