Snowman & Polar Bear marshmallow voor in je warme chocolademelk

Snowman & Polar Bear marshmallow voor in je warme chocolademelk

De tijd van warme chocolademelk met slagroom komt er weer aan. Één van mijn favoriet drankjes wanneer het weer kouder gaat worden. Een grote laag slagroom erop en om het dan af te maken nog een paar marshmallows erop. Om je chocolademelk nog wat vrolijk aan te kleden heb ik 2 diy’s gemaakt die super simpel zijn en je warme drankje nog vrolijker maken.

Leuk om te maken wanneer je visite hebt. Je tovert gegarandeerd een lach bij iedereen die een vrolijke mok warme chocolademelk met een drijvende ijsbeer marshmallow of sneeuwpop krijgt. Benieuwd hoe je ze maakt? Kijk snel mee


De Polar Bear

Wat heb je nodig voor de Polar Bear Marshmallows

 • Witte Marshmallows groot
 • Witte mini Marshmallows of keukenschaartje
 • Bruine M&M’s of Smarties
 • Eetbare oogjes
 • Witte chocola (stift)

Hoe schattig is het wanneer je een chocomelk krijgt en je ziet er een drijvende ijsbeer in. Het idee is echt ontzettend leuk en heel simpel te maken. Het enige wat je moet doen is de marshmallows in de vorm van een ijsbeer maken. Je doet dit gemakkelijk door 1 grote marshmallow als basis te nemen en vervolgens 2 kleine of een grote marshmallow door de helft te knippen en die te gebruiken als de oortjes. Door wat witte chocola ertussen te doen blijven de oortjes goed zitten. Maak de neus met een platter stukje marshmallow en bevestig deze ook weer met wat witte chocola.

Als laatste plak je 2 oogjes erop en een neus. Mocht je geen eetbare oogjes kunnen vinden, je kunt ook met bruine chocolade een oogje maken.


De Snowman

Wat heb je nodig voor de Snowman

 • Papieren rietjes
 • zak grote witte marshmallows
 • Gesmolten bruine chocolade (verkrijgbaar in handige stift in de supermarkt/bakwinkel)
 • Oranje M&M
 • Evt. kokos

De sneeuwpop is ontzettend gezellig om in je chocomelk te dippen en deze is natuurlijk ook weer makkelijk te maken. Begin met het rijgen van 3 marshmallows op 1 rietje. Pak vervolgens een beetje bruine chocolade en maak het gezicht door stipjes te zetten en lijntjes op de middelste marshmallow voor de handjes. Ik heb gebruik gemaakt van handige chocolade stiften. Hiermee kun je heel precies te werk gaan.

Vervolgens maak je een oranje M&M kapot en als je een mooi helftje heb, gebruik die als de neus. Dit kun je ook weer extra bevestigen met een beetje chocola!.

Om het extra ‘sneeuw’ effect te krijgen kun je naar wens nog een beetje kokos toevoegen. Dit moet je natuurlijk wel lekker vinden bij de warme choco!


 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 25 november 2018 / 19:53

  Wat super leuk! Als je visite krijgt en net wat extra’s te doen. Ik houd er van!

 2. 18 november 2018 / 23:10

  Oh zo cute zijn ze <3 Die Snowman vind ik superleuk.

 3. Lisa
  18 november 2018 / 21:24

  Wauw, wat super schattig!!

 4. chucky1012
  17 november 2018 / 11:04

  Zo leuk dat het bijna zonde is om op te eten.

  Fijn weekend 😉

  • Laura Louise
   Auteur
   17 november 2018 / 12:35

   Jij ook een fijn weekend 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram