Sneak Peek – Pür Minerals ♡ The Jupiter Palette

Sneak Peek – Pür Minerals ♡ The Jupiter Palette

pur1Pür Minerals is een merk waar ik altijd erg verrast door ben, een merk met prachtige, fijne items en geweldige limited edition producten. Dit keer heb ik weer een fantastische kit gebaseerd op de nieuwe zomerfilm Jupiter Ascending die vanaf 18 juli te zien is in de theaters met o.a.. Mila Kunis en mijn favoriete acteur, Channing Tatum!

Deze kit is gevuld met drie LE producten, een palette met maar liefst 6 prachtige oogschaduw kleuren met applicator, een lipgloss en een eyeliner. Ik wil je vandaag alvast een kijkje geven in dit pakket!

pur2Ik begin met de doos zelf, deze is van hard karton en heeft de uitstraling van de film Jupiter Ascending. Op de achterkant van de doos staan de kleuren van de oogschaduw afgebeeld en een omschrijving van de kit.

pur3In het kartonnen doosje zit opnieuw een doosje van hard karton wat het palette moet voorstellen en de lipgloss en de eyeliner stift.

pur4Het oogschaduw palette

Het oogschaduw palette is gevuld met prachtige warme tinten. Het spreekt mij persoonlijk heel erg aan omdat dit exact de kleuren zijn waar ik van hou. Er zijn twee mooie lichte tinten aanwezig die ideaal zijn als highlighter voor onder je wenkbrauwbot en binnenste ooghoek. Daarnaast heb je een prachtige taupe kleur, een bruin tint met shimmers, een warme paars/rode kleur en een donker groene. Uitgebreid!

pur5De oogschaduw kleuren hebben allemaal ruimte achtige namen zoals:
Majesty, Destiny, Niight Sky, Jupiter, Caine, Cosmos

purDe lipgloss

De lipgloss is vrij licht van kleur en heeft een lief roze kleurtje met kleine shimmers erin. Daarnaast is de lipgloss ook nog is voorzien van een klein lampje binnenin waardoor je ook makkelijk in het donker je lipgloss kunt bijwerken.

pur6De Eyeliner stift

Eyeliner stiften vind ik zelf ideaal en gebruik ik dagelijks. Deze eyeliner is zoals ik gewend ben makkelijk in gebruik om een perfecte liner te maken en intens zwart.

pur7

Ik ben al even aan de slag gegaan met deze kit en hieronder alvast een resultaat. Ik heb gebruik gemaakt van de taupe oogschaduw en een klein beetje van de intens bruine kleur en natuurlijk de eyeliner voor een wing en de lipgloss.

purlook
Het duurt nog even voor deze kit te koop is maar toch wou ik je alvast een kijkje geven.
Zodra hij verkrijgbaar is in de webshop van Pür Minerals dan laat ik het jullie weten!

Heb jij ervaring met het merk Pür Minerals?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram