Sneak peek – L’Oréal La Palette Nude

Sneak peek – L’Oréal La Palette Nude

1

Soms kom je producten op het internet tegen die er zo tof uit zien maar die helaas op een of andere manier niet verkrijgbaar zijn in Nederland. 

Ik had dit probleem met een speciaal oogschaduw palette van L’Oréal, de La Palette Nude. Ik zag dit palette al een aantal keren voorbij komen op buitenlandse blogs maar helaas is hij niet te koop in Nederland. Toen ik vorige maand naar Londen ging hoopte ik al een klein beetje om het palette tegen te komen en jawel, in de Boots stond een groot schap met het palette.

Ik weet dat het de review minder leuk maakt omdat hij hier niet te koop is, maar wie weet kom jij hem een keer op vakantie tegen of verschijnt hij toch nog een keer in de Nederlandse schappen.

2

Het La Palette Nude is verkrijgbaar in 1 variant, de rosé.  Het doosje ziet er simpel maar stijvol uit met het merk erop in het goud. In totaal zitten er maar liefst 10 mooie nude/rosé tinten in het doosje, een kwastje en een spiegeltje. Het formaat van het palette vind ik zelf heel handig, hij is mooi compact voor onderweg.

3

De kleuren variëren van lichte roze tinten tot aan rosé goud/grijs en donker paars. Heel passend voor neutrale en dagelijkse looks.

4

5

 Het kwastje dat bij het palette zit heeft twee kwanten. Zo zit er een kant aan met een kwastje met haartjes en een spons applicator.

7

Hieronder de swatches van de oogschaduw kleuren. Alle tinten hebben een goed pigment en brengen goed aan. In het palette zitten zowel matte kleuren als shimmers.

8

Ik ben blij en Ik vind het jammer dat het palette niet verkrijgbaar is in Nederland, terwijl ik juist denk dat het een product is dat goed zal lopen aangezien het vol zit met mooie, dagelijkse, neutrale kleuren. Ik hoop dat het toch nog een keer in Nederland verschijnt zodat meer van jullie dit mooie palette kunnen hebben. Het grote pluspunt vind ik het formaat, hij is zo lekker compact waardoor het ideaal is om mee te sleuren als ik naar mijn vriend ga.

6Gekocht in Londen bij de Boots voor 14,99 pond. 
Helaas (nog) niet verkrijgbaar in Nederland. 

Wat vind jij van dit palette?
Gebruik jij graag L’Oreal make-up?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram