Sleek – Shangri-La Respect Palette

Sleek – Shangri-La Respect Palette

1

Ik heb echt liefde voor de i – Divine Palettes van Sleek. Ze zijn mooi, goed gepigmenteerd en ook nog is heerlijk betaalbaar. Naast mijn 4 anderen heb ik nu ook eindelijk de Shangri – La Respect palette in mijn bezit en wat is die mooi…

De Shangri – la vind ik persoonlijk een van de mooiste uit de collectie van Sleek door de prachtige kleuren combinaties die dit palette bevat.

2

Toen ik ongeveer 2 jaar geleden mijn eerste Sleek palette kocht was ik minder tevreden en dat kwam door de ruitjes structuur die over de oogschaduw heen zat. Het zag er een beetje goedkoop uit en begon snel te brokkelen. Tegenwoordig zijn de Sleek palettes echt opgeknapt en zien ze er super mooi uit en zonder ruitjes structuur.

3

Als je een Sleek palette koopt zit er over de oogschaduws een transparant blaadje met de naam van elke oogschaduw!

4

5

6

Op de bovenste foto zie je swatches van de bovenste rij van het palette. Van link naar rechts:

 • Gladys White
 • James Browm
 • Shamlamar
 • Count Basi Beige
 • Aretha Orange
 • Otis Red

7

En de onderste rij van het palette. Van links naar rechts:

 • Roberta Black
 • Vandellas
 • Cameo Cream
 • Motown Mink
 • Ojays
 • New Jack Pink

Ik vind de Ojays kleur echt prachtig en de kleur die er echt uitspringt bij dit palette. Verder vind ik de herfst tinten als de Vandellas, James Brown en de Motowon Mink ook perfecte kleuren om te combineren in een mooie ooglook.

Ik ben erg enthousiast over dit palette, de volgende die ik wil aanschaffen in het Sparkle 2 palette van Sleek, deze lijkt mij ook echt een toevoeging aan mijn stash met mooie kleuren!

Wat vind jij van de I – Divine palettes van Sleek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram