Sleek | Garden of eden palette

Sleek | Garden of eden palette

sleek1Vandaag review ik het nieuwe palette Garden of eden van een van mijn favoriete budget merken Sleek. Ik heb er al verschillende meningen over gehoord waardoor ik nog nieuwsgieriger was wat ik er zelf van zou vinden. Hoogtijd om daar achter te komen.

Het Garden of Eden palette is samengesteld palette met geïnspireerde kleuren uit de natuur. Het is daardoor een heel neutraal ‘natuur tinten’ palette met toch wat opvallende kleuren ertussen. Je ziet in het collectie duidelijk 2 lijnen van warme, zachte kleuren en een rij met koele kleuren. Daarnaast is het palette verdeeld in enkele matte en kleuren met shimmers.

sleek2Ik ben fan van de I-Divine palettes van Sleek, ondanks dat ik er twee heb verkocht in mijn blogsale een tijdje geleden ben ik verslaafd aan het Au Natural palette met hele mooie zachte aardtinten. Deze pak ik er graag bij om te gebruiken.

sleek3Dit palette spreekt mij vooral aan door de bovenste rij met kleuren. Ik zie basis kleuren waarbij je hele neutrale looks kunt maken en enkele donkere tinten voor toch iets meer opvallende looks. Ik denk dat het een palette die heel mooi past in het voorjaar.

sleek4

sleek5Hieronder kun je alle kleuren bekijken uit het palette.

sleek6

sleek7

Laat ik voorop stellen dat het een prachtig palette is met mooie kleuren alleen het valt mij erg tegen dat de matte kleuren in het palette erg matig zijn. Het is niet direct wat ik gewend ben van Sleek en dat is jammer. Toch is het een palette waar je mooie looks mee kunt maken met zowel zachte tinten als opvallende creaties.

Ik ga er een Look of the day mee maken. Dit wil ik namelijk meer laten zien op de site!

Dit palette en meer fijne betaalbare beauty artikelen zijn verkrijgbaar in
de webshop www.beautyvoordeelshop.nl.
Het Garden of eden palette kost in deze webshop €8,99

Wat vind je van het Garden of eden palette van Sleek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram