SLEEK Face Contour Kit | Blush by 3

SLEEK Face Contour Kit | Blush by 3

0Sleek is een van mijn favoriete budget merken. De kwaliteit van de producten is ontzettend goed en het ziet er ook nog is allemaal goed uit.

De I-Divine paletten van Sleek zijn ontzettend populair maar er zijn meer make-up producten van dit merk die ook zeker de moeite waard zijn. Ik had al ervaring met een hoop make-up producten van Sleek, denk aan de CC Cream, Bronze Block, mascara en face form maar vandaag laat ik je nog twee andere producten zien. Kijk mee!

Face contour Kit

4

Contouren is niet nieuw in beautyland maar juist razend populair. Merk naar merk komt met producten om je gezicht om te toveren met bronzer en highlighter. Ook Sleek heeft een Face Contour kit verpakt in een handig mooi klein doosje. In de kit zit een matte contour poeder en een mooie highlighter. Deze kun je natuurlijk samen gebruiken maar ook afzonderlijk.

3

Het face contour kitje is verkrijgbaar in 3 soorten:

Light
Medium
Dark

Ik ben je light versie gaan reviewen, deze is het meest geschikt voor de lichte huid.

6

2

Hieronder de swatch.

7

8

Hieronder het resultaat aangebracht op mijn huid.

01

Het contour kitje van Sleek is een aanrader. Hij is ontzettend goed qua pigment en mooi om mee te werken. Ik heb de bronzer expres wat extra aangezet voor de foto zodat je goed het effect van een matte bronzer in combinatie met een mooie highlighter kunt zien. Ik vind het een mooi product waar je fijn mee kunt werken. De highlighter is ook een prachtige parel, er komt een hele mooie gloed af!

Verkrijgbaar voor €7,99

Blush By 3 Palette – Pink Lemonade

10

In het begin van mijn blog heb ik een keer een Blush By 3 palette van Sleek verloot. Zelf had ik deze niet kunnen testen maar aan de reacties te zien die meededen aan de winactie was het een geliefd palette. Nu heb ik opnieuw een blush by 3 palette die ik wel ben gaan testen.

9

Het is de Pink Lemonade variant. Naast deze heb je ook:

Californ L.A
Flame
Lace
Pumpkin
Sprint
Sugar

12

De blush by 3 palette heeft zoals de naam al zegt drie verschillende blush kleuren. In Pink Lemonde zitten twee poeder blushes en een cream blush.

Icing Sugar – Macaroon – Pink Mint

11

Hieronder de swatches van de blushes.

13

Hieronder het resultaat van de blushes aangebracht op mijn huid.

02

De blushes zien er op het eerste gezicht best heftig uit maar dat valt best mee op de huid. Je kunt ze namelijk heel natuurlijk opbouwen zonder dat je op een Barbiepop gaat lijken. Ik vind alle drie de blushes heel mooi en goed qua pigment. Ook de cream blush, Macaroon is prachtig, deze kan je goed blenden met je make-up. Zeker een leuke palette en ideaal ook voor op vakantie, zo kan je lekker afwisselen!

 Verkrijgbaar voor €12,99 

0

Deze producten van zijn verkrijgbaar bij de webshop StijlID
waar je ook terecht kunt voor een hoop andere producten van Sleek!

Heb jij ervaring met deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram