Sleek I Divine ☆ del mar Volume 1 LE

Sleek I Divine ☆ del mar Volume 1 LE

sleekfoto1Vandaag een sneak peek van het prachtige del mar palette van Sleek, een fijn palette die ideaal is om een mooie ooglook te maken voor tijdens een zwoele zomeravond.

Het palette is al een tijdje verkrijgbaar maar is een limited edition van sleek, het gaat om het del mar palette volume 1. Dit palette is is voorzien met allemaal kleurrijke en zwoele kleuren geïnspireerd op Ibiza. sleek1Ik ben zelf erg fan van de IDivine palette van sleek, de vormgeving ziet er strak uit, het doosje gevuld met maar liefst 12 kleuren bevat daarnaast ook nog is een fijne spiegel. De kwaliteit van de palette staat over het algemeen erg goed bekend en is ook nog is betaalbaar!

sleek2

sleek3

Het palette heeft een mix van allerlei verschillende tinten. Zo zijn er een paar neutrale nude tinten te vinden maar ook veel opvallende en felle kleuren. In het palette zit 1 shimmery highlighter die ik zelf heel erg pretty vind, 3 kleuren met een satin finish en een aantal met matte finish. Een uitgebreid palette kun je dus wel zeggen.

sleek4

Hieronder kun je de kleuren goed zien, de felle kleuren knallen uit het palette!

sleek5

En de kleuren met het naamplaatje erop, ze hebben allemaal een zomerachtige Ibiza-style naam gekregen.

sleek6

Ik heb alvast swatches gemaakt op mijn hand. Hieronder zie je de bovenste rij. De meeste kleuren uit deze rij zijn goed gepigmenteerd alleen vond ik de matte ambience kleur het minste in deze rij.

sleek7

Hieronder laat ik je de onderste rij met kleuren zien, ook hier zijn de meeste sterk qua pigment behalve de kleur Talamanca, deze is heel zwak.

sleek8Het palette is natuurlijk weer helemaal top, een mooie rij met allerlei kleuren die stuk voor stuk weer goed te combineren zijn en los gebruikt kunnen worden. De textuur van de oogschaduw is ook zoals gewend ben van Sleek erg prettig, het is niet kruimelig of krijtig maar juist lekker zacht en goed aan te brengen.

Dit was een Sneak Peek van het palette, binnenkort een ooglook!

Het Sleek Del Mar palette is online verkrijgbaar bij de
webshop Beautyvoordeelshop voor €8,99

Wat vind jij van dit palette?
Heb jij een Sleek I Divine palette?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram