Sleek ♥ Matte Me Lip Cream & True Colour Lipstick

Sleek ♥ Matte Me Lip Cream & True Colour Lipstick

sleek1Vandaag heb ik een dubbele review voor jullie met twee lipproducten van Sleek want zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen gaat dit merk verkocht worden bij een aantal V&D filialen. Sleek is een merk dat ik zelf onwijs leuk vind en waar ik over het algemeen heel erg te spreken over ben. Het is betaalbaar en leuk en het merk heeft mooie producten!

Vandaag heb ik twee lipproducten, een lipstick en een lipgloss die ik je wil laten zien. Benieuwd? Kijk mee!

Sleek True Colour Lipstick Sheen – Liqueur 775

sleek2Het eerste product is een lipstick die verpakt zit in een onwijs schattig klein kartonnen doosje. De lipstick is handig klein en compact wat ideaal is voor onderweg. Zoals je op de foto kunt zien is de lipstick zelf verpakt in een zwarte matte huls met het logo glimmend erop wat we kennen van de Sleek producten. Het ziet er op het eerste gezicht leuk uit.

sleek3De kleur die ik je wil laten zien is nummer 775 in Liqueur, een mooie nude/champagne roze tint die past bij een dagelijkse look. De True Colour lipsticks van Sleek zijn voorzien van Vitamine E die je lippen helpen te verzorgen, te beschermen en te hydrateren.

sleek4

look5Hieronder de swatch en het resultaat op mijn lippen.

1
lipstickDe lipstick voelt heerlijk zacht aan op de lippen en heeft een glanzende finish. De kleur is heel neutraal maar toch aanwezig en dat maakt hem zo mooi. Het is zeker een kleur die ik vaak zal opdoen.

Sleek – Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream

sleek6

Ik pak er sneller een lipstick bij dan een lipgloss maar deze lip cream van Sleek trok wel direct mijn aandacht. Ik ben namelijk dol op matte lipproducten en dit product belooft een mooi matte effect.

look7

Ik heb hem in de kleur Petal, een fijn zacht roze kleurtje. Het is altijd de vraag hoe de lip cream op de lippen gaat aanvoelen wat het heeft vaak een grote kans om droog te worden. De uitstraling van dit product ziet er ieder geval ontzettend vrolijk en leuk uit. De lip cream heeft een doorzichtige huls en de applicator heeft een schijn afgesneden sponsje.

look8Hieronder zowel de swatch als het product op mijn lippen.


 2

lipcream

De lip cream moet je voorzichtig aanbrengen, Sleek gaf aan dat je aan 1 laagje voldoende hebt maar ik heb twee laagjes gebruikt voor het intense resultaat. Je brengt hem voorzichtig aan en ziet hem vervolgens mat opdrogen. Hij voelt niet erg droog aan dat is zeker een pluspunt maar ik vind hem toch een beetje aanwezig voelen. De kleur vind ik prachtig en net zo mooi overkomen als hoe die erin de huls uitziet.

sleek1

True Colour Lipstick €6,99
Matte Me Lip Cream €6,50

Heb jij ervaring met de lipproducten van Sleek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram