Sleek ♥ CC Cream Light & Full Fat Lash mascara!

Sleek ♥ CC Cream Light & Full Fat Lash mascara!

sleek1Sleek heeft naast haar prachtige, populaire oogschaduw paletten ook een hoop ander make-up. Ik liet je al kennis maken met deze lipproducten en vandaag is het tijd voor een CC Cream en een mascara.

Ik ontving van de V&D (waar Sleek straks in een aantal filialen verkrijgbaar is) de Full Fat Lash mascara en een CC Cream in lichte kleur. Allebei de producten zagen er leuk uit en omdat ik opzoek ben naar een goede ‘budget’ CC Cream kon ik niet wachten deze producten te testen.

De CC Cream

 sleek2Een CC Cream (color corrector) is al een tijdje bekend in beautyland, het is de variant op de bekende BB cream. De Sleek CC Cream vind ik persoonlijk erg leuk uit ziet, ik hou van witte verpakkingen en dat trekt toch altijd wel mijn aandacht. Dit is de kleur Light en naast deze kleur heb je ook:

  Dark
Medium
Fair
Light

De cream geeft je huid een matte finish en zorgt ervoor dat oneffenheden verdwijnen. Het geeft je een egale dekking maar is niet zo hardnekkig als een normale foundation. Deze Sleek CC Cream Light bevat SPF 29 waardoor de huid beschermt tegen schadelijke UV straling.

Een CC Cream heeft een middelmate dekking waardoor je hem kan opbouwen moet je toch graag iets meer dekking willen. Daarnaast bevat het product ook vitamine C die je huid helpt te beschermen. Het flesje bevat 25 ml en is dierproefvrij!

sleek3Hieronder kan je de cream op mijn hand zien, ondanks dat hij ‘light’ is vind ik hem aardig donker ogen.
sleek7En natuurlijk het resultaat op mijn huid. Links zonder product, rechts met de CC Cream.

sleekcccreamDe CC Cream heeft een sterke dekking dan ik normaal ben gewend van een CC Cream, ik vind het zelfs vergelijkbaar ben een ‘gewone’ foundation. Ik heb een klein beetje product gebruikt en zoals je op de foto kunt zien heb ik echt een compleet egaal gezicht ervan gekregen. Wel vind ik de kleur iets teveel aan de ‘gele’ kant.

De Full Fat Lash mascara

sleek4De Full Fat Lash mascara van Sleek zit verpakt in een mooie witte verpakking maar eenmaal uitgepakt tref je een matte zwarte huls met alleen het logo van Sleek erop aanwezig. Het is een mascara die je wimpers intens zwart en vol moet maken en zelf de allerkleinste haartjes door het ‘speciale’ bolletje op het borsteltje. Daarnaast heeft de mascara een longlasting formule wat ervoor zorgt dat je de hele dag mooie wimpers blijft houden!

sleek5Hieronder zie je het borsteltje van deze mascara. Hij loopt van slank naar een bol bolletje en dat is voor mij nieuw.

sleek6Hieronder het resultaat op mijn wimpers. Links geen product, rechts met de mascara.

sleekmascaraDe mascara is leuk en anders dan ik normaal ben gewend. Het bolle borsteltje is fijn in gebruik om alle kleine wimpers te voorzien van een laag maar voor de onderste wimpers vind ik hem wat lastig. Het resultaat is redelijk vind ik persoonlijk omdat mijn wimpers al met een laagje ontzettend aan elkaar gingen kleven.

sleek10

Conclusie: De producten zien er goed uit, hebben een goede werking allebei maar persoonlijk vind ik de dekking voor een CC Cream iets aan de ‘foundation achtige’ kant en vind ik het bolletje aan de mascara voor de onderste wimpers een beetje vervelend.

Sleek CC Cream €10,99
Sleek Full Fat Lash Mascara €8,99

Heb jij ervaring met deze producten van Sleek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram