Sleek ♥ Bronze Block Light!

Sleek ♥ Bronze Block Light!

s1Vandaag review ik het Bronze Block product van Sleek, een doosje gevuld met maar liefst 4 kleurtjes om je gezicht te voorzien van een mooie glow!

Sleek is een merk waar ik al jaren fan van ben, ik ben verkocht aan de prachtige IDivine paletten en ook de lipproducten vallen mij niet tegen. Het Bronze Block doosje was helemaal niet voor mij en trok direct mijn aandacht te testen.

s2Er zijn twee varianten,  één voor de donkere huid en één voor de lichte huid. Ik laat je vandaag kennis maken met de lichte variant, Light!

s3Sleek staat bekend om haar mat zwarte doosjes waarin de producten zich verschuilen. Het ziet er strak maar toch stijlvol uit. Ook dit Bronze Block palette zit in een vierkant doosje met spiegeltje en voelt luxe aan. Binnenin tref je vier mooie kleurtjes.

De producten van Sleek hebben helaas niet een schone ingrediëntenlijst, op de achterkant van het kartonnen doosje staan een aantal parabenen. Mocht je dit niet willen gebruiken dan raad ik je het product af!

s4Dit Bronze Block bevat 4 kleurtjes, zo heb je een matte donkere brons tint, een medium matte brons kleur, een lichtere matte tint en een mooie baby roze blush. Je kunt de kleuren afzonderlijk van elkaar gebruiken maar ook in het geheel. Ik vind het persoonlijk altijd wat fijner om het los van elkaar te gebruiken.

s5Zoals ik vaker gewend ben van Sleek is de pigment weer ontzettend goed. Bekijk hieronder de swatches van de kleuren: (let niet op de kippenvel, ik had het koud)

s6Hieronder het resultaat op mijn gezicht. Ik heb gebruik gemaakt van de lichte en medium bronzer en de blush.

s8Het product is leuk, ziet er goed uit en de kwaliteit is top. Je moet oppassen dat je niet teveel product aan de kwast hebt zitten anders krijg je een pipo effect. Ik vind het ‘gezonde gloed’  effect wat je met dit product kunt maken erg mooi. Als je zuinig om gaat met de producten en subtiel aanbrengt is het een prachtig product om te gebruiken.

Verkrijgbaar bij een aantal V&D filialen voor €8,99

Was jij bekend met dit product van Sleek?
Heb jij de producten al gespot in een V&D?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram