Sleek ♡ Blush by 3 & Face Form palette!

Sleek ♡ Blush by 3 & Face Form palette!

sleek01Vandaag wil ik je graag opnieuw twee prachtige producten van Sleek laten zien. Het gaat om het Blush by 3 palette en het Face Form palette. Allebei twee items die al wat langer verkrijgbaar zijn blij Sleek maar nog wel wat aandacht verdienen!

Zowel het Blush by 3 palette en het Face Form palette ontvang je in een kartonnen doosje met daarin het mat zwarte palette. Allebei de producten zien er zoals we gewend zijn van Sleek er top en professioneel uit. De doosje bevatten allebei een grote spiegel wat het product handig maakt voor onderweg! Kijk mee naar de producten!

sleek02Face Form – Light 373

sleek03Het Face Form palette van Sleek is speciaal ontworpen zoals de naam al aangeeft om je gezicht te contouren (schaduw en diepte creëren). Het palette is voorzien van drie kleuren, een bruine tint als bronzer, een lichte kleur voor highlighter en een mooie roze tint voor de blush.

sleek004Het palette wat ik review is de variant light, naast light heb je ook:

Medium
Dark
Fair (Lijkt sterk op light)

sleek05

sleek06Hieronder kan je de swatches zien van dit product. De bronzer is iets aan de donkere kant en mocht je een hele lichte huid hebben dan moet je hiermee oppassen. Voor een light palette vind ik hem dan ook wel een beetje too much. De highlighter vind ik prachtig en de blush een juweeltje!

sleekswatch1Blush by 3 – Lace 367

sleek07Blush by 3 is een heel handig product van Sleek en ideaal voor op vakantie of onderweg. Je hebt op deze manier namelijk drie hele mooie kleuren in een doosje om je wangen een mooie blos te geven. Het Blush by 3 palette is verkrijgbaar in verschillende varianten. Ik review het palette lace maar daarnaast heb je ook:

Sugar
Pumpkin
Sweet Cheeks
Flame
Californ LA
Pink Sprint
Pink Lemonade

Ontzettend tof om te zien dat er zoveel varianten zijn, zo heb je altijd wel een palette die bij je huid past!

sleek09

sleek010Dit palette heeft de blush kleuren:

Crochet – Een oranje tint die goed bij je huidskleur moet passen.
Guipure – Een prachtige rosé kleur met gouden shimmer.
Chantilly – Een mooie oud roze tint.

sleek011 Hieronder het resultaat van de swatches, zoals je kunt zien is het palette divers.sleekswatch2Hieronder het resultaat op mijn huid. Ik heb gebruik gemaakt van de bronzer en de highlighter uit het Face Form palette en de mooie rosé gouden blush by 3 uit het blush palette (de middelste kleur)

sleekpaletten

sleekpaletten1Het blush by 3 palette van Sleek kende ik al een tijdje en vond ik al tof omdat je 3 super gepigmenteerde kleuren in een doosje hebt zitten en dat is natuurlijk helemaal top. Het Face Form palette was helemaal nieuw voor mij en heeft mij echt verbaast hoe mooi die is. Bij openen van het doosje werd ik verrast en ook het effect op mijn huid vind ik heel mooi. Allebei de producten vind ik daarom echt pareltjes en opnieuw ben ik blij met deze producten van Sleek!

sleek012De producten van Sleek zijn o.a. verkrijgbaar bij V&D en online in verschillende webshops!
Blush by 3 €13,-
Face Form palette €13,-

Heb jij ervaring met deze producten van Sleek?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram