Slaapkamer inspiratie + H&M kussenhoesjes!

Slaapkamer inspiratie + H&M kussenhoesjes!

0collageHet nieuwe jaar is begonnen en ieder jaar begin ik dan met een nieuwjaarsschoonmaak in mijn slaapkamer. De kerst versieringen gaat eruit, een lekker fris sopje erdoor en wie weet wel het een en ander weer veranderen aan mijn interieur.

Om die reden ben ik lekker op Weheartit gaan snuffelen opzoek naar inspiratie van mooie slaapkamers en ben ik bij de H&M home terecht gekomen voor super leuke kussenhoesje. Kijk mee!

1Collage(De bovenstaande inspiratie heb ik gevonden via Weheartit.com)

De H&M Home is een van de webshops en winkels waar je natuurlijk voordelig leuke spulletjes voor in huis en je slaapkamer kunt vinden. Ik ben opzoek naar leuke kussenhoesjes voor op mijn bed en kwam onwijs leuke exemplaren tegen die ik je graag wil laten zien.

2CollageHeb jij een duidelijke stijl in je huis/slaapkamer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram