Skincare van dit moment!

Skincare van dit moment!

Je huid verzorgen is belangrijk en al helemaal als je iedere dag maar weer in de weer bent met make-up. Ik gebruik al een aantal jaren trouw de skincare van Clinique maar sinds kort zijn er een aantal producten gewijzigd en zijn er nieuwe bij gekomen.

Het 3 stappenplan van Clinique is echt mijn favoriet maar ik heb de laatste tijd nieuwe producten ontdekt die ook super goed bij mijn huid passen en waar ik met gemak mijn make-up ermee af krijg.

huidverzorging

huidverzorging2

Clinique Take the day off | Make-up Remover
Deze make-up remover van Clinique gebruik ik voor het afhalen van mijn oogmake-up. Mascara is altijd net wat heftiger en je ogen een stuk gevoeliger. Ik breng een klein beetje aan op een watje om vervolgen mijn ogen ermee schoon te maken. Het voordeel is dat de remover heel zacht is en je ogen en de huid eronder totaal niet gaan irriteren.

Clinique Take the day off | Cleansing Balm 
Clinique heeft in haar ‘Take the day off’ lijn een heerlijke balsem waarmee je je huid kunt reinigen. De balsem is ontzettend zacht en voelt als boter op je huid. Je hebt maar een klein beetje nodig om je gezicht ermee te reinigen. Toen ik dit product voor het eerst zag was ik super nieuwsgierig omdat ik zelf nog niet eerder gebruik had gemaakt van een balsem. Ik ben er al helemaal aan gewend en vind hem heel fijn in gebruik.

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 | Cleaning
Voor de afwisseling en wanneer ik snel even mijn gezicht schoon wil maken pak ik deze 3 in 1 cleaner erbij van Vichy. Vichy vind ik een heel fijn merk en ook weer vriendelijk voor de huid. Ik pak altijd een klein beetje wat ik door mijn handen masseer en vervolgens op mijn gezicht. Bij dit product gaat zowel foundation als mascara er moeiteloos af zonder dat het irriteert. Daarnaast zorgt hij ook dat je huid fijn aanvoelt na het reinigen en niet trekkerig.

NUXE Huile Prodigieuse 
Het is een prachtige flesje en echt een must voor mij op dit moment. In deze mooie vierkante fles zit een heerlijke olie die je zowel op je huid, je lichaam als in je haar kunt gebruiken. De olie is super zacht, laat geen resten achter en trekt heel snel in. Ik gebruik het als olie na het reinigen van mijn huid en de overige restjes op mijn handen masseer ik in de haarpuntjes.

huidverzorging4

Hoeveel producten gebruik jij voor het reinigen en verzorgen van je huid?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 11 mei 2017 / 10:56

  Wat een heerlijke producten gebruik je! De producten van Clinique lijken me erg fijn!

 2. 30 april 2017 / 18:35

  Die make-up remover van Clinique heb ik weleens geprobeerd, en die vond ik echt ontzettend fijn! Ik ben ook nog steeds super benieuwd naar de cleansing balm!

 3. 30 april 2017 / 09:26

  Wat een fijn artikel heb je gemaakt en wat een mooie producten

 4. 29 april 2017 / 18:00

  Mooie producten gebruik je! Ik gebruik een micellair water en een fasewash, beide van Garnier, om te reinigen. BHA gel van Paula’s Choice om te exfoliëren en een anti-rimpel dag (met spf) en nacht creme van Olaz (maar ga denk weer terug naar Nivea). Dus, vijf producten totaal!

 5. 29 april 2017 / 06:58

  Prachtige producten!
  Leuk om te zien wat jij aan huidverzorgingsproducten gebruikt.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram