Sistarella Vlog #1 staat online!

Sistarella Vlog #1 staat online!

vlog1Afgelopen woensdag liet ik jullie weten dat ik samen met mijn zus Iris van The Beauty Magazine een Youtube Kanaal ben begonnen, Sistarella. 

Er staat al een hilarische challenge online, maar sinds vandaag is ook onze eerste vlog te bekijken!

We hebben allebei de camera een week meegesleurd en de leukste en meest interessante beelden achter elkaar geplakt. Benieuwd wat wij allemaal uitspoken? Bekijk dan zeker de vlog. Ohja en vergeet je natuurlijk niet te abonneren, dat vinden we helemaal leuk! Iedere woensdag verschijnt er een random filmpje en zondag een vlog!

Klik hier om naar Sistarella te gaan. 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram