Sissy-Boy Interieur favorieten!

Sissy-Boy Interieur favorieten!

Het was alweer even geleden dat ik een kijkje had genomen bij de Sissy-Boy dus dat werd hoogtijd. Ik werd compleet verrast met ontzettend veel leuke items en mijn online winkelmandje vloog vol. Het leek mij weer leuk om een aantal van mijn favorieten met jullie te delen want er staan toch toffe items op!

Van vrolijke washandje, tot prachtige glazen. Een musthave koffie tafel en een plaid om u tegen te zeggen. Benieuwd naar de items die ik heb uitgezocht? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Zo in het voorjaar en richting de zomer toe leek het mij leuk om mijn handdoeken en gastendoekjes weer is te veranderen. Ik kwam bij de Sissy-Boy een geweldige nieuwe collectie tegen met kleuren die mij omzettend aanspreken in zowel gastendoekjes, washandjes en handdoeken (nr.1). Ik vind het motiefje en de kleuren zo ontzettend leuk en passend in mijn badkamer dat ik deze gewoon moest hebben..

Nog een grote favoriet uit dit lijstje is toch wel de prachtige ronde koffietafel (nr.7). Ik heb een goede koffietafel maar deze variant in rond en het prachtige hout heeft toch wel echt mijn hartje gesloten. Ik vind hem werkelijk waar prachtig. Ik ga even kijken of ik hem mijzelf cadeau mag geven binnenkort!

Plaids zijn altijd leuk en in heel veel toffe prints te verkrijgen. Mijn ogen zijn op dit moment gevallen op de prachtige beige plaid (nr.6). Ook hiervan vind ik het motiefje heel leuk en de kleurencombinatie heel leuk voor het voorjaar en de zomer. Lekker op je bank of over je bed. Er is altijd wel een perfecte plek voor te vinden en het boost ook nog je interieur!

Glaswerk heb je nooit genoeg en dat excuus gebruik ik maar al te graag. Ik kwam bij Sissy-boy namelijk hele toffe glazen tegen met hartjes (nr2. & nr.3) die gewoon zo’n leuke toevoeging zijn op een zomerse tafel! Hier word je toch blij van? Ook de prachtige karaf (nr.5) wil je toch gevuld hebben met lekker bronwater vol citroenschijfjes!


Wat vind jij van deze items van Sissy-boy?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram