Sisley | Stylo Lumière | Lichtgevend penseel!

Sisley | Stylo Lumière | Lichtgevend penseel!

Een paar dagen geleden liet ik je al de prachtige nieuwe lipsticks van Sisley zien en vandaag is het tijd voor een ander nieuw product, namelijk de ‘Stylo Lumière’ instant radiance booster pen. Ook wel een lichtgevend penseel genoemd die je huid een stralend, frisse en heldere teint geeft.

Ik heb zelf helemaal geen ervaring met dit soort producten en daardoor des te leuker om te testen. Benieuwd of ik er enthousiast over ben? Kijk snel mee!


Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik ben dol op Sisley! Het uitpakken van de producten is altijd een feestje, van begin in de kartonnetjes tot het eindproduct.

In totaal zijn er maar liefst 4 kleuren verkrijgbaar van de highlighter pen. Ik heb 2 kleurtjes ontvangen: 1 Pearly Rose en 3 Soft Beige. Beide tinten zijn goed te gebruiken bij mijn huid.

De highlighter pen is qua vormgeving stijlvol en strak. De huls is geheel in zilver. Love it!

De highlighter pen is voorzien van een dop en aan de onderkant een draaisysteem om het product eruit te krijgen.

Zoals je kunt zien is de pen namelijk voorzien van een rond bol kussentje waarmee je het product op je gezicht kunt aanbrengen. Door aan het draaisysteem te draaien komt er namelijk product door het kussentje heen en deze kun je vervolgens gebruiken door op je gezicht te stempelen. Een makkelijke manier om het product fijntjes aan te brengen op de gewenste plekken op je gezicht.

Hieronder zie je de swatches van de 2 kleurtjes. Vooral ‘Pearly Rose’ vind ik er heel interessant uit zien, de swatch geeft direct al een lichtend effect.

Natuurlijk heb ik het product ook al even een aantal dagen in gebruik en ik kan je zeggen dat ik er helemaal fan van ben. Ik gebruik beide kleurtjes op mijn gezicht en ik vind het resultaat erg mooi en natuurlijk. Ik breng de Soft Beige kleur aan onder mijn ogen, bij de lijntjes rond mijn mond en boven mijn wenkbrauwen. Pearly Rose vind ik nog wat meer verhelderende en breng ik aan op mijn neusbrug, binnenste van mijn ooghoek, iets op mijn jukbenen en boven mijn lip. Vervolgens dep ik het voorzichtig in met mijn vingers tot het helemaal in opgenomen op mijn huid. Als laatste een beetje blush en klaar.  Hieronder het resultaat ervan!

Wat ik vooral heel fijn vind van het product is dat je heel precies en zuinig kunt werken met het penceel. Ik draag namelijk zelf alleen een CC Cream als basis ‘foundation’ en vind het niet mooi al andere make-up zoals highlighters of concealer teveel op mijn huid aanwezig zijn. Doordat je deze producten nauwkeurig kunt doseren en aanbrengen kun je dit heel natuurlijk doen zodat het goed opneemt en blend op de huid. Hierdoor is het resultaat fris en natuurlijk! De pennen zijn een vrij prijzig product maar je kunt er dus best zuinig mee omgaan. Ik vind het een goede toevoeging aan mijn make-up ritueel en hoop dat ze nog lang niet opgaan.


De Sisley Booster Pen is verkrijgbaar bij de Sisley counter en online voor €47,50 per stuk.

Ben jij bekend met de make-up van Sisley?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 30 september 2018 / 15:57

  Wat een chique producten zeg! Ik vind ze er echt bijzond uitzien.

 2. Sandra
  28 september 2018 / 10:36

  Ziet er goed uit zeg!

 3. 28 september 2018 / 10:20

  Ik ben nooit zo’n fan van dit soort sponsjes, maar verder ziet het er heel prettig uit!

  • 1 oktober 2018 / 09:24

   Ik vond zulke sponsje ook niet altijd fijn maar merk dat ik het bij dit product fijn in gebruik vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram