SISLEY | Phyto lip twist | Tinted Balm

SISLEY | Phyto lip twist | Tinted Balm

Er zijn van die merken waar ik helemaal verliefd op ben, en 1 van die merken dat is Sisley. Niet alleen de make-up vind ik prachtig en echt een bijzonder om te gebruiken, ook de verzorgingsproducten zijn juweeltjes voor mijn huid. Sisley heeft begin deze maand nieuwe make-up producten gelanceerd waaronder nieuwe kleuren van de bekende Phyto Lip Twist tinted balms. Benieuwd? Kijk mee!

De Phyto Lip Twist Tinted Balms van Sisley bestaan al een tijdje en zijn er in heel veel mooie tinten verkrijgbaar. Maar toch weet Sisley er nog eens 4 prachtige nieuwe matte tinten aan toe te voegen en staat de teller al op maar liefst 16 glanzende kleuren en 6 matte tinten. De 4 kleuren die nieuw zijn heten, Ruby, Drama, Burgundy & ballet. 3 van deze prachtige nieuwe kleuren heb ik mogen ontvangen om te testen. Kijk mee!

De Phyto Lip Twist van Sisley is een samenstelling van een lippenbalsem met de kleur van een lippenstift en de glans van een gloss. Je krijgt hierdoor niet alleen hele soepele en gehydrateerd lippen, ook een prachtige kleur, vollere lippen en een mooie gloss geven deze sticks.

Zelf ben ik erg fan van dit soort lipproducten omdat ze ontzettend soepel aanvoelen op de lippen en de kleur die eraf komt is vaak ontzettend goed. Een groot voordeel van deze sticks is ook dat ze makkelijk in gebruik zijn en je heel snel je lippen kunt voorzien van een mooi en verzorgend kleurtje.

De kleuren die ik heb mogen ontvangen zijn:

 • 22 – Burgundy
 • 20 – Drama
 • 19 – Ballet

Hieronder zie je de sticks hoe ze eruit zien. De sticks zijn grote jumbo potloden met onderaan een draai gedeelte waarmee je het ‘potlood’ in en uit kunt draaien.

Zelf ben ik helemaal weg van de vormgeving van Sisley. Het zwart met de zebra print vind ik heel stoer.

Alle 3 deze tinten vind ik stuk voor stuk prachtig een perfect te dragen bij welke gelegenheid dan ook. Ook ben ik een groot fan van matte lipproducten en als ze ook nog eens comfortable aanvoelen bij het dragen dan ben ik helemaal gelukkig.

Hieronder zie je alle 3 de swatches van de sticks. Zoals je al kunt zien is het pigment ontzettend goed!


Burgundy

Burgundy is een prachtige roodbruine tint met de allure van verre oorden. 


Drama

Drama is een gedurfde paarse tint voor een intense en fascinerende glimlach. 


Ballet

Ballet is een subtiele en poederachtige zacht roze/beige kleur. 


Mijn favoriet? Oei! Lastig om te zeggen. Ballet vind ik een prachtige kleur voor iedere dag, hij is heel draagbaar, zacht en neutraal en daardoor ook prima om te dragen tijdens het werken. Drama vind ik werkelijk een juweeltje, de paarse kleur springt eraf en deze is voor komend zomer zeker een must voor mij. Burgundy is een klassieke, warm rode kleur die ik ook ontzettend mooi vind en zeker zou dragen bij een avondje uit!

Ik had nog geen eerdere ervaring met de Phyto Lip Twist producten van Sisley maar wat zijn het fijne producten om te gebruiken. De kwaliteit is top, de kleur blijft heel lang mooi zitten zonder dat je lippen droog gaan aanvoelen. Daarnaast vind ik ze ontzettend fijn in gebruik doordat ze lekker romig zijn bij het aanbrengen en door de driehoekige punt kun je ook precies werken. Ik ben fan!


De nieuwe kleuren en natuurlijk de andere Phyto-Lip Twists zijn verkrijgbaar bij oa. de Sisley counter in de Bijenkorf voor €37,- per stuk. 

Heb jij ervaring met de Phyto Lip Twists van Sisley?
Welke kleur vind jij het mooiste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 5 februari 2018 / 20:48

  oeh mooie tinten, ballet is wel super pretty en draagbaar 🙂 maar toch vind ik de kleur drama ook wel erg nice!

 2. Donna
  5 februari 2018 / 19:17

  Wauw Drama en Ballet vind ik beide erg mooi!!

 3. 5 februari 2018 / 11:39

  Ik vind ze alledrie heel erg mooi, maar Ballet is mijn favoriet denk ik! Prachtige producten!

 4. 5 februari 2018 / 11:35

  Ballet is ook mijn favoriet, prachtig kleurtje! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram