Sisley | Phyto Khol Star | Waterproof Stylo Liner

Sisley | Phyto Khol Star | Waterproof Stylo Liner

Dat Sisley één van mijn favoriete merken is dat is waarschijnlijk geen verrassing meer. Ik ben dan ook altijd heel enthousiast om over dit mooie merk te schrijven en nieuwe items te mogen proberen. Afgelopen week liet ik je al kennis maken met de nieuwe Phyto Lip Twists en vandaag is het tijd voor de Phyto Khol Star.

De Phyto Khol Star producten van Sisley zijn niet nieuw maar sinds februari dit jaar zijn een nieuwe varianten bij gekomen, namelijk de waterproof potloden met glitter. In het begin dacht ik wow, glitter? Is dat niet een beetje te heftig voor dagelijks gebruik maar dat veranderde al snel toen ik de producten ging testen. Benieuwd? Kijk mee!

In totaal zijn er 8 nieuwe varianten. 5 hiervan zijn sparkling shades met een intense kleur en glitter en 3 hiervan zijn mystic shades met een subtiele reflectie en in een intense kleur.

  • Sparkling Brown
  • Sparkling Bronze
  • Sparkling Blue
  • Sparkling Black
  • Sparkling Grey
  • Mystic Blue
  • Mystic Green
  • Mystic Purple

3 van deze nieuwe producten heb ik mogen ontvangen om te proberen. Het gaat om de kleur, Sparkling Black, Sparkling Grey en Mystic Purple.


Over de verpakking kan ik heel kort zijn, ze zijn stijlvol en precies wat je verwacht van een luxe product. Op iedere pencil zie je in het klein de aangegeven kleur. De pencil bevat ene klein potloodje die je doormidden van bovenstuk te draaien groter kunt maken.

Hieronder kun je de 3 kleuren zien die ik heb ontvangen. Op het kleur vakken zie je al de intense paarse kleur, een prachtige grijs en een intens zwart kleurtje. Ik ben heel blij dat deze producten waterproof zijn zodat ze de hele dag tijdens het werken op hun plaats blijven zitten. Omdat ik snel last heb van het uitlopen van mijn oogmake-up is waterproof echt ideaal.

En dit zijn dan de swatches van de producten. Zoals je kunt zien is het pigment echt ontzettend goed. Met 1 beweging komt deze kleur eraf. Bij Mystic Purple zie je een soort glans/reflectie en bij de 2 ander kleuren zie je de shimmers die erin verwerkt zitten.

De kohl is super romig en brengt heel makkelijk aan en dat is echt ideaal. Je kunt hierdoor snel en precies werken zonder je ogen te irriteren.

Op deze foto draag ik Sparkling Black.

Op deze foto draag ik de kleur Mystic Purple.

En op deze de kleur Sparkling Grey.

In het begin dacht ik echt of de glitter pencils wel draagbaar zouden zijn omdat ik bang was dat de glitter voor een ‘dagelijkse’ look too much zouden zijn. Maar daar ben ik helemaal van af gestapt. De glitters zijn er wel maar heel neutraal aanwezig als je ze op deze manier gebruikt hoe ik dat doe. Natuurlijk is het ook tof om met deze intense kleuren een opvallende eyeliner te maken en dat is met de toegevoegde glitter en glans heel tof voor een feestje. Je kan er eigenlijk alle kanten mee op omdat ze makkelijk in gebruik zijn, je kan er precies mee werken en ze zijn waterproof!

Mijn favoriet? Ik dacht dat ik voor de veilige weg zou kiezen en dat Sparkling Black mijn favoriet zou zijn maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik alle 3 heel mooi vind om te dragen. Paars draag ik normaal nooit maar het maakt het toch wel wat spannender ook omdat ik vrijwel nooit oogschaduw draag. Grijs was even wennen maar ik vind dat mijn oogopslag er erg fris door lijkt. Kortom, alle 3 favoriet?! Ohja en op mijn lippen draag ik mijn favoriet, de Phyto Lip Twist in de kleur Ballet van Sisley. Is die niet prachtig?!


De nieuwe producten van Sisley zijn oa. verkrijgbaar bij de Sisley Counter bij de Bijenkorf .

Draag jij vaak oogpotlood?
Heb je ervaring met Sisley?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram