Sisley Loose Face powder

Sisley Loose Face powder

Het was alweer even geleden dat ik een beautyproduct had gekocht en in de ICI PARIS XL werd ik toch wel erg nieuwsgierig bij een product van Sisley. Nu vind ik Sisley een prachtig merk maar is het ook behoorlijk aan de prijzige kant.

Met een aantal kortingsbonnetjes en een gifcard in de aanslag liep ik de winkel binnen en kocht ik een transparante face powder. Benieuwd? Kijk mee!

sis0

sis1

Sisley heb ik leren kennen door mijn moeder die al jaren fan is van de bronzer van dit merk. Ik kwam een product tegen waar ik in de winkel veel informatie over kreeg en ik werd langzamerhand steeds enthousiaster. Zo enthousiast dat ik het niet kon laten en dit prachtige make-up meenam.

Losse poeder gebruik ik altijd over mijn foundation heen, het zorgt ervoor dat je foundation langer blijft zitten maar het geeft ook in het geheel een mooie gloed. Je hebt ook poeder die mat zijn en deze maken het vaak nog wat heftiger en creëren een ‘cake’ effect op je huid. Wanneer je kiest voor een transparante poeder met een lichte glim of een extract hou je het geheel luchtig en crew je een mooi neutraal geheel.

sis3

Qua bijzonderheid stelt het niet veel voor want eigenlijk is het een ‘gewone’ losse poeder om je make-up af te poederen. Alleen deze variant van Sisley staat op iedere huidkleur heel mooi en geeft je look net wat meer ‘levendigheid’ zonder dat het lijkt dat je poeder op je gezicht hebt.

sis4

sis5

De poeder zit in een prachtig doosje met het bekende ruitjes patroontje van Sisley, in het doosje een sponsje en natuurlijk de poeder. Of ik het sponsje ga gebruiken weet ik nog niet zeker, voor losse poeder gebruik ik namelijk liever een wat vollere poederkwast. Dit is vaak wat makkelijker in gebruik en zorgt erbij mij voor dat er minder poeder verloren gaat.

sis6

Er zijn meerdere kleuren poeders verkrijgbaar maar deze variant Nr. 0 Irisée is de transparant versie die vrijwel geschikt is voor iedere huidstinten. Ideaal ook wanneer ik straks in de zomer iets gebruinder ben, dan kan ik deze poeder nog steeds gebruiken.

sis7

sis8

De komende tijd ga ik natuurlijk deze poeder gebruiken en voeg ik toe in mijn dagelijkse make-up routine. Binnenkort komt er een vide0 online met mijn dagelijkse make-up routine en daar zul je ook zien hoe de poeder bevalt!

Heb jij ervaring met het merk Sisley?
Gebruik jij een losse poeder voor over je make-up?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 4 februari 2017 / 12:22

  Wauw wat ziet hij er mooi uit zeg! Het lijkt me een hele fijne poeder.

 2. Donna
  4 februari 2017 / 09:44

  Wauw prachtige doosje zeg! Ik ben benieuwd hoe die je gaat bevallen!
  Liefs.

 3. 4 februari 2017 / 09:23

  Dat ziet er zo mooi uit!
  Zit er geen dekseltje met gaatjes zodat je met een make-kwast niet te veel poeder neemt?

  Xoxo

  • 4 februari 2017 / 09:45

   Jaa die zit er ook op, alleen overkomt het mij toch nog om veel poeder erdoor te krijgen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram