Sisley | Le Phyto-Rouge review!

Sisley | Le Phyto-Rouge review!

Een van de mooiste pakketjes om te mogen ontvangen vind ik wel Sisley. Ik vind Sisley echt een GEWELDIG merk en ik zie deze producten echt als juweeltjes op mijn make-up tafel staan. Ik ben een groot liefhebber van dit luxe high-end merk en ik kon dan ook niet wachten om nieuwe producten te ontdekken.

Sisley heeft namelijk haar 20 prachtige Le Phyto Rouge lipsticks gehuld in een gouden huls met zebraprint. Ik ben verliefd en wil ook jou erg graag kennis mee laten maken. Ohja alvast excuses voor de lading foto’s die eraan komen, ze zijn nou eenmaal zo fotogeniek. Kijk mee!


Vier van de 20 prachtige kleuren heb ik mogen ontvangen en dat is echt een feestje. De kleurtjes die ik heb gekregen zijn:

  • 12 Beige Bali
  • 22 Rose Paris
  • 30 Orange Ibiza
  • 43 Rouge Capri

In de gehele collectie zit voor iedere liefhebber wel een mooie teint.

Het leuke aan luxe make-up is vooral dat het altijd als een juweeltje is ingepakt. Naast het kartonnen doosje tref je de lipstick huls aan in een rood suède jasje, hoe luxe is dat? Je bent echt wel even aan het uitpakken tot de lipstick hebt bereikt. En als het dan zover is tref je de prachtige gouden huls aan met de bekende zebra print van Sisley.

De Le Phyto Rouge is een verzorgende lipstick met een ultrazijdezachte textuur. Ik merkte het gelijk al bij het maken van swatches, de lipstick gleed als boter over mijn hand.

Dankzij de ultrazijdezachte textuur worden je lippen gelijk voorzien van een fijn en hydraterende laagje en dit maakt het dragen van lipsticks natuurlijk een stuk comfortabeler. Ook zijn de Le Phyto Rouge voorzien van ‘Hydrobooster-complex’ een hele hap vol maar een manier om je lippen er direct voller en gladder uit te laten doen zien.

Hieronder de swatches van de 4 lipsticks. Zoals je kunt zien is het pigment waanzinnig goed en ik kan je al verklappen dat het echt als boter aanvoelt.


30 Orange Ibiza

Als eerste het kleurtje ‘Orange Ibizia’ Een kleur die ik zelf niet snel zou kiezen maar wat was ik verrast over hoe hij mij stond. Normaal schrik ik altijd een beetje van oranje achtige kleurtjes maar op een of andere manier vind ik dit echt een mooie tint. Hij is niet alleen mooi voor de zomer, ook voor de herfst vind ik deze prachtig.


43 Rouge Capri

Een kleur die ik prachtig vind voor het najaar en speciale momenten zoals een avondje uit is ‘Rouge Capri’. Dit is echt een kleur waar ik heel erg naar uit kijk om te mogen dragen. Hij straalt luxe uit en zo voelt het ook als ik deze op doe. Deze warm rode tint is werkelijk prachtig. Een nieuwe favoriet?!


22 Rose Paris

Alleen als bij het openmaken van huls word je blij van ‘Rose Paris’ Dit is echt z’n roze kleurtje waar iedere make-up liefhebber  van gaat stralen. Zelf draag ik niet veel roze lipsticks omdat ik het vaak ’te schattig’ vind doen lijken. Bij deze ‘Rose Paris’ is dat helemaal niet het geval, hij heeft een warme teint waardoor hij juist heel draagbaar is. Love it!


12 Beige Bali

Als laatste maar zeker niet de minste, ‘Beige Bali’ Een bruin/oranje nude tintje waar ik heel nieuwsgierig naar was. In de huls vond ik hem er namelijk erg interessant uitzien en ik was benieuwd hoe de kleur op mijn lippen ging overkomen. Nou ik moet je eerlijk zeggen, ook deze kleur vind ik werkelijk prachtig. Heel anders dan ik normaal draag, maar wat een ontdekking.Als ik 1 favoriet zal moeten aanwijzen dan zal dat niet lukken. Bij alle 4 de kleurtjes ben ik echt verbaasd hoe prachtig ik ze vind.

Het pigment is geweldig, ze brengen mooi aan en zitten super comfi op de lippen. Ook merk ik zeker iets van het ‘Hydrobooster-complex’ effect, bij het aanbrengen zit de lipstick namelijk direct perfect en lijkt het voller een smooth.

Nu heb ik gewoon geen 1 negatief punt te melden over deze juweeltje, geen een puntje wat mij niet aanspreekt.

Ik vind de lipsticks echt perfect en ook de gehele uitstraling is perfectie. Ik vind de huls met magneet sluiting een 10, de vorm van de lipstick zelf is een 10 en de hele textuur, pigment, houdbaarheid en het aanbrengen is een 10. Sisley is een prijzig make-up merk maar als je ziet wat je krijgt vind ik het persoonlijk dubbel en dwars waard.


Sisley is verkrijgbaar bij Sisley verkooppunten en online.
De Le Phyto Rouge kosten €43,- per stuk. 

Heb jij ervaring met Sisley make-up?
Welke kleur vind jij het mooiste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 5 september 2018 / 14:37

    Wat fijn dat de lipsticks je zo goed bevallen! Ik vind de kleuren echt onwijs mooi en ze lijken mij ook echt super fijn. Wat een mooi merk is het toch!

  2. 1 september 2018 / 12:48

    Die eerste kleur vind ik je heel mooi staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram