Sisley | Black Rose Precious Face Oil

Sisley | Black Rose Precious Face Oil

Er zijn merken waar je gewoon gelukkig van word als je alleen al de naam ziet staan. Een van die merken waar ik erg onder de indruk van ben en waarbij ik mij echt een ‘luxe’ paardje voel is Sisley.

sisley1

Een tijdje geleden alweer schreef ik over de transparante face poeder van Sisley die ik iedere dag gebruik. Ik ben er super fan van en gebruik dankzij deze poeder zelfs geen foundation meer. Het effect op mijn huid vind ik natuurlijk en precies dekkend genoeg om geen foundation meer te dragen. Vandaag vertel ik graag over een vrij nieuw product van Sisley die ik heb mogen testen (doet even een vreugdedansje), het is een primeurtje want dit product is een nieuwe van Sisley. Benieuwd? Kijk mee!

sisley3

Het gaat om de Sisley Black Rose Precious Face Oil. Van deze zelfde lijn gebruik ik ook al een heerlijke dagcréme en masker waar ik  ook helemaal blij mee ben end deze oil sluit daar bij aan. De lijn bevat namelijk de heerlijke geur van zachte rozen en magnolia en dit vind ik heerlijk in verzorging en schoonheidsproducten.

De Face Oil is een pareltje, het flesje bevat een pipetje wat mij altijd het gevoel geeft dat ik te maken heb met een bijzonder product. Met het pipetje pak je namelijk een klein beetje olie voor gebruik, extra zuinig dus!

sisley4

sisley5

De Face Oil van Sisley laat je huid weer stralen en bedoelt voor de droge en rijpere huid. In de winter is mijn huid vaak droog en moet ik deze extra verzorgen maar ook in de zomer door UV straling vraagt mijn huid om extra aandacht.

De olie is zijdezacht en helpt je huid te voeden waardoor het dus gaat stralen, ook helpt het tegen huidveroudering en wordt er zelfs gesproken dat rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Nu heb ik zelf nog niet echt last van dat laatste, toch zie ik mijn huid stralen door deze rijke olie en zal ik in de toekomst erachter komen of het product ook heeft bijgedragen aan de rimpeltjes.

sisley6

De olie bevat het voedende omega 3 en 6 en zwarte roos extract wat ervoor zorgt dat het je huid lekker zacht maakt. Door de combinatie van de heerlijke oliën van de Bulgaarse roos en Magnolie is het ook voor je mind echt een oppepper, deze geuren werken namelijk heerlijk kalmerend. I love it!

Nu zijn de producten van Sisley behoorlijk aan de dure kant en daarom ben ik blij dat dit product z’n handig klein pipetje bevat. Zo pak ik niet teveel product en kan ik zuinig met deze olie omgaan. Het is namelijk een echte traktatie voor de huid die ik 2x per week erbij pak.

De olie breng ik aan op mijn hand en vervolgens verdeel ik met mijn vinger de olie over mijn gezicht heen. Het trekt lekker snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Je ziet direct dat je huid een boost krijgt en gaat stralen en dan heb ik het nog niet eens gehad over de heerlijke zachtheid. Het liefst gebruik ik hem iedere dag omdat het echt een potje is met alleen maar fijne werkzame stoffen maar dan ben ik bang dat die te snel opgaat!

sisley2

Verkrijgbaar bij Sisley en de Bijenkorf!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 21 juni 2017 / 19:24

  wauw het flesje ziet er super luxueus uit zo op het 1e gezicht. het lijkt me een hele fijne olie! mooie foto’s ook. ik zie nergens een prijs staan..hoeveel kost het?

 2. Donna
  21 juni 2017 / 14:06

  Wat een luxe product. Zelf heb ik nog geen ervaring met Sisley maar het lijkt mij ook een erg fijn merk!
  Liefs

 3. 21 juni 2017 / 06:58

  Prachtig!
  Dit zou ik zeker op mijn kaptafel willen hebben staan.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram